Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Bye Bye Man - A rettegés neve


(The Bye Bye Man)
Bye Bye Man - A rettegés neve

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Amikor három diák beköltözik egy hangulatos, ódon házba nem messze az egyetemüktől, nem is sejtik, milyen hátborzongató titkokkal kell szembenézniük. Először furcsa érmékre, később egy baljóslatú üzenetre bukkannak egy éjjeliszekrény fiókjában. Majd miután szeánszot tartanak a házban, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál.
Ráébrednek, hogy egy démoni lény át akarja venni a tudatuk felett az irányítást. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel, és közben minden erejükkel próbálják megőrizni a halálos titkot… De vajon létezik kiút az ördögi gondolatok útvesztőjéből? (Freeman Film)

(hp)
 
2017. 05. 04. 23:20 

Tini ijesztgetős tucat film. Jó volt -jó volt, de semmi extra nem volt benne, semmi fordulat. Nem sokat hagy agyalni a film hogy mi miért történik, a 'főgonoszról semmi infót nem tudunk meg. Jobban is össze lehetett volna tenni. Egyszer azért nézhető volt. A szereplők jók voltak, és ami tetszett, hogy életszerűen a villanyért nyúlt amikor látott valamit a sötétben. A vége alapján jöhetne a 2.rész.. bár nem kéne.

 
2017. 04. 03. 13:26 

Az ijesztgetős horror kedvelőinek lehet tetszeni fog a The Bye Bye Man, de engem nem nyűgözött le. Eléggé tömegfilm volt, nem volt benne semmi eredeti, amit ne láttam volna már ezerszer más filmekben. Jó lett volna egy kicsivel többet megtudni Bye Bye Man-ről is.

 
2017. 04. 28. 19:56 

Tipikusan az a film, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja. Kicsit többet vártam tőle, de összességében nem volt nagy csalódás. Közepes horror, se több, se kevesebb.

Douglas Smith
Jenna Kanell
Doug Jones
Douglas Smith
Douglas Smith
Douglas Smith
Lucien Laviscount
Cressida Bonas
Douglas Smith
Cressida Bonas
Cressida Bonas
Carrie-Anne Moss
Douglas Smith
Lucien Laviscount
Jenna Kanell
Cressida Bonas
Cressida Bonas
Carrie-Anne Moss
Douglas Smith
 

A Bye Bye Man - A rettegés neve Cressida Bonas első nagyjátékfilmje. A színésznő korábban Harry herceg párja volt, és állítólag azért szakítottak, hogy Bonas folytatni tudja színészi pályafutását.

(hp)
 

Ez Carrie-Anne Moss és Douglas Smith második közös filmje. Az első a 2013-as The Boy Who Smells Like Fish volt.

(hp)
 

A Bye Bye Man - A rettegés nevének története Robert Damon Schneck "The President's Vampire" című könyvének egyik fejezetén ("The Bridge to Body Island") alapszik.

(hp)
Movieaddicts: Bye Bye Man – A rettegés neve
Kivitelezését tekintve igazán nincs mit kiemelni, se negatív, se pozitív irányba: hozza azt, amit manapság el lehet várni egy hasonszőrű műtől. Ugyanakkor a már említett rém gyenge befejezéshez hozzájárul a totál oda nem illő aláfestő zene is, ami csodás hangulatgyilkosnak bizonyult.6,5/10
VOX.hu - Bye Bye Man - A rettegés neve
Azt említettem már, hogy röhejes a gonosz? De most komolyan, egy viseltes külsejű csuklyás fazon, oldalán egy baromi béna CGI-vérebbel… bye bye, félelem! 30/100
Hessteg: Bye Bye Man: A Rettegés Neve
A napokban moziba kerülő Bye Bye Man előzetesét megcsodálván úgy gondoltam, hogy ez a film lesz az, amire jó ideig félve fogok visszagondolni. Mekkorát tévedtem… pedig időnként rábukkanok egy olyan horrorra, melynek megtekintése után egészen sokáig nem kívánok újabb filmmel kísérletezni a műfajon belül, annyira betalál – persze a jó értelemben. (2/5)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.