Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Bye Bye Man - A rettegés neve


(The Bye Bye Man)
Bye Bye Man - A rettegés neve

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Amikor három diák beköltözik egy hangulatos, ódon házba nem messze az egyetemüktől, nem is sejtik, milyen hátborzongató titkokkal kell szembenézniük. Először furcsa érmékre, később egy baljóslatú üzenetre bukkannak egy éjjeliszekrény fiókjában. Majd miután szeánszot tartanak a házban, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál.
Ráébrednek, hogy egy démoni lény át akarja venni a tudatuk felett az irányítást. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel, és közben minden erejükkel próbálják megőrizni a halálos titkot… De vajon létezik kiút az ördögi gondolatok útvesztőjéből? (Freeman Film)

(hp)
 
2017. 04. 03. 13:26 

Az ijesztgetős horror kedvelőinek lehet tetszeni fog a The Bye Bye Man, de engem nem nyűgözött le. Eléggé tömegfilm volt, nem volt benne semmi eredeti, amit ne láttam volna már ezerszer más filmekben. Jó lett volna egy kicsivel többet megtudni Bye Bye Man-ről is.

 
2017. 04. 28. 19:56 

Tipikusan az a film, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja. Kicsit többet vártam tőle, de összességében nem volt nagy csalódás. Közepes horror, se több, se kevesebb.

 
2017. 01. 23. 22:55 

vártam ezt a filmet, de nagy csalódás volt, fölösleges időpazarlás, nem találtam benne semmi eredetit

Douglas Smith
Jenna Kanell
Doug Jones
Douglas Smith
Douglas Smith
Douglas Smith
Lucien Laviscount
Cressida Bonas
Douglas Smith
Cressida Bonas
Cressida Bonas
Carrie-Anne Moss
Douglas Smith
Lucien Laviscount
Jenna Kanell
Cressida Bonas
Cressida Bonas
Carrie-Anne Moss
Douglas Smith
 

A Bye Bye Man - A rettegés neve Cressida Bonas első nagyjátékfilmje. A színésznő korábban Harry herceg párja volt, és állítólag azért szakítottak, hogy Bonas folytatni tudja színészi pályafutását.

(hp)
 

Ez Carrie-Anne Moss és Douglas Smith második közös filmje. Az első a 2013-as The Boy Who Smells Like Fish volt.

(hp)
 

A Bye Bye Man - A rettegés nevének története Robert Damon Schneck "The President's Vampire" című könyvének egyik fejezetén ("The Bridge to Body Island") alapszik.

(hp)
Movieaddicts: Bye Bye Man – A rettegés neve
Kivitelezését tekintve igazán nincs mit kiemelni, se negatív, se pozitív irányba: hozza azt, amit manapság el lehet várni egy hasonszőrű műtől. Ugyanakkor a már említett rém gyenge befejezéshez hozzájárul a totál oda nem illő aláfestő zene is, ami csodás hangulatgyilkosnak bizonyult.6,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.