Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Lego Batman - A film


(The Lego Batman Movie)
Lego Batman - A film

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével.
Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk. (Intercom)

(hp)
 
2017. 02. 12. 21:25 

Elbuktam egy fogadást, így beültem az én kontómra haverokkal. Ha egyedül nézem otthon, biztos vagyok benne, hogy nem jutok a végére, de ez egy akkora agyament paródia jellegű szórakozás volt, hogy könnyesre röhögtem magam a társasággal.
A történet beteg, akár Seth Rogen féle banda is gyárthatta volna. Tele van filmes utalásokkal, és poénokkal, aminek hála a felnőtteknek is jut hatalmas falat a szórakozásból. Durva, mert a terembe a szülők jobban szórakoztak a filmen, mint a gyerekeik.
A 3D hatás nem nagy szám, szerintem arra kár pazarolni a plusz pénzt. A film a végén pedig átlép egy határt, amire már azt mondom sok volt...
Egyszer érdemes megnézni, jobb mint a Lego Kaland, és szórakoztató, ha nem egyedül nézzük. Nem bántam meg a mozit, kellemes csalódás volt.

 
2017. 02. 13. 11:47 

Fantasztikus film volt! Nem csak a gyerekeknek, sőt talán többször is inkább a felnőttek voltak megcélozva, hiszen az elmúlt 80 év Batman adaptációi is sorra kkifigurázásra kerülnek. Nagyon jól felépített történet, átgondolt és kreatív, ugyen ez mondható el a forgatókönyvről is. Nehezen találok kivetni valót benne. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
2017. 02. 10. 19:07 

Tetszett! A gyerekek talán jobban tudták értékelni a látványt, a felnőtteknek viszont ott voltak az utalások az egyes régi Batman filmekre. Számomra túlzsúfolt volt, rengeteg karaktert hozvissza nem csak régről, de teljesen abszurd oda nem illőeket is. A vége pedig nekem nem jött be, mintha elfogyott volna a készítők kreativitása az utolsó 10 percre. Ennek ellenére egy jó családi film.

 

Az első Lego mozifilm amiben egyik figura sem viseli a klasszikus sárga bőrszínt.

(dulkap)
 

A tervek közt szerepelt, hogy Rébusz hangját a South Park egyik alkotója, Trey Parker szolgáltatja.

(dulkap)
 

A rendező Chris McKay első mozifilmje.

(dulkap)
Movieaddicts: Lego Batman - A film
Egy irgalmatlanul vicces animációs filmről van szó, amivel nagy eséllyel, a DC rajongók fognak a legjobban összebarátkozni, de kétlem, hogy bárki rossz szájízzel távozna a moziból. 8/10
VOX.hu - Lego Batman - A film
A Denevérember üreges talpú verziójának már A LEGO kalandban is akkora volt az arca, hogy alig fért el a szélesvásznon. Ha nem csinálnak neki egy külön mozifilmet, alighanem végighajtott volna a stúdió főnökein a Batmobillal. De megkapta. És mi jártunk vele a legjobban! 85/100
Smoking Barrels: Lego Batman - A film
A Denevérember azon rajongói, akik nemcsak ismerik a karaktert, de még humorérzékük is van, imádni fogják a Lego Batmant (Csakúgy, ahogyan a 10-en éves gyerekek, vagy bárki, aki vevő egy roppant szórakoztató animációs filmre.) Így részemről sem kérdés, hogy ez bizony 8 (nagyon is működő) cápariasztó bat-spray a 10-ből. NANANA menjetek moziba!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.