#10

dráma | romantikus | zenés

Angie, a 21 éves mesés hangú énekes, egy prédikátor lányaként közössége rendezvényeinek fényét emeli csodás hangjával. Fellázad szigorú apja ellen és csatlakozik egy... több»

#9

dráma

Rip Porter börtönbe kerül, felesége, a várandós Wendy teljesen kétségbeesik. Miután megszületik gyermeke, a lány úgy dönt, hogy örökbe adja. Joey a jómódú Campbell... több»

#8

családi | dráma

Tyler egy 8 éves rákos kisfiú, aki mélyen hisz Istenben, és minden nap ír az Úrnak egy levelet. A levél Brady-hez, a postáshoz kerül, aki ezzel lehetőséget kap, hogy rendbe hozza... több»

#6

dráma | történelmi

Az Emberek és istenek című történelmi dráma egy algériai kis hegyi faluban játszódik a 90-es években. A helyi muszlimokkal él együtt nyolc francia ciszterci szerzetes... több»

#5

dráma

Az Isten kegyelméből című drámában borzasztó tragédia történik a McDonald családban: tizenhét éves fiuk balesetet szenved. A rendőrként dolgozó apa, Mac nem tudja feldolgozni... több»

#4

34 Suing the Devil  (2011)

(2)

dráma | fantasy

A Sátán a vádlottak padján! Egy fiatal ügyvéd, benyújtja a pert a sátán ellen minden általa okozott kárért, őt személyesen vádolva melyeket elkövetett az emberiség ellen. Az... több»

#2

thriller

Nukleáris fegyvereket csempésznek Amerikába. Shane Daughtry ügynököt bízzák meg, hogy megakadályozza a katasztrófát. Az idő egyre csak fogy és aki Shane segítségére lehet, az... több»

#1

dráma

Adam Mitchell és Nathan Hayes rendőrtiszt, valamint a partnereik remekül végzik a dolgukat. Nap mint nap a legkülönfélébb veszéllyel néznek szembe, az igazi kihívás azonban... több»