'Beszóltak' Dwayne Johnsonnak, aki erre elmagyarázta, miért nincs tökéletes kockahasa

Dwayne Johnson fizikumára enyhén szólva sem lehet panasz, a színészről köztudott, hogy akkor is formában tartja magát, amikor történetesen épp nem egy forgatáson vesz részt. A napokban azonban még így is sikerült meglepni őt egy ehhez fűződő rajongói kérdéssel.

Johnson a Dzsungeltúra promója kapcsán adott közös interjút filmes partnerével, Emily Blunttal a Wired magazinnak, a szóban forgó interjú során pedig tolmácsolták is a számára, hogy a nevével kapcsolatosan rengetegen kerestek választ a google-n keresztül arra, hogy miért olyan furcsa a hasfala.

Mondani se kell, hogy a párost alaposan megdöbbentette a kérdés, Johnson azonban higgadtan kezelte a helyzetet, majd elárulta, hogy mindez egy sérülésből fakad, amelyet még pankrátori karrierje során szerzett.

“Azt hiszem, hogy a tökéletes hasizmokról alkotott elképzeléseink főként az Instagramon megtalálható fitneszguruktól ered, amikor tökéletes kockahassal látjuk őket. Rólam kevesen tudják, hogy annak idején volt egy komoly sérülésem, amely során elrepedt a hasfalam, majd sérvműtéten estem át. Rendkívül áttételes sérülésről volt szó, gyakorlatilag láncrekació folyamatként szakadtak el az izmaim. Ezért is nincs tökéletes kockahasam” - mondta Johnson.

Mindez persze továbbra sem tántorítja el a színészt, hogy kemény edzésnek vesse alá magát, elmondása szerint pedig, lányait is a sport szeretetére igyekszik nevelni.

akció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

A Disney ikonikus kalandparkja által inspirált Dzsungeltúra egy akciódús, az 1900-as évek elején az Amazonas dzsungelében játszódó kalandfilm, melyben Dwayne Johnsont egy... több»