Hónapok óta találgatás övezi a James Bond-franchise castingolását, nagy kérdés ugyanis továbbra is, ki veszi majd át a stafétát Daniel Craigtől.

Úgy tűnik viszont, hogy nemrégiben egy titkos próbafelvételt is tartottak a  Pinewood stúdióban, amely során Aaron Taylor-Johnsonnak annyira sikerült lenyűgöznie az alkotókat, hogy jelenleg ő a legesélyesebb a szerepre.

A The Sun érteüslései szerint a színész még szeptemberben érkezett a stúdióba, ahol Barbara Broccolit és a többi producert is sikerült lenyűgöznie. Taylor-Johnson egyébként korábban a Ha/Ver és a Marvel-filmekben (Bosszúállók: Ultron kora) is bizonyított már, így egész biztosan sokan nagy örömmel fogadnák a szerződtetését.

Korábban egyébként Idris Elba és Tom Hardy voltak a legesélyesebbek a szerepre, ám végül maga Broccoli tisztázta a helyzetet, hogy egész egyszerűen idősek ahhoz, hogy hosszú évekre szerződtessék őket a franchise-hoz.

Bár egyelőre valószínűleg egy ideig még várniuk kell a rajongóknak, bármilyen hivatalos információ is napvilágot lásson az előkészületekkel kapcsolatban, jó eséllyel a következő évben már többet is megtudunk majd a következő a filmszéria jövőjéről.

77 Ha/Ver  (2010)

akció | kaland | krimi | vígjáték

Dave (Aaron Johnson) a kamaszok teljesen átlagos életét éli, talán annyiban különbözik kortársaitól, hogy rengeteg képregényt olvas. A szuperhősök töténetein felbátorodva... több»