2021.11.30   olvasottság: 21981x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Új alkotással jelentkezik a Ramekin, a Bed és a Strummer látnoki erejű rendezője, Cody Clarke, amelyhez meg is érkezett az első előzetes.

0 pénzből készült sci-fi a nagy homályos ujj támadásáról (!), előzetes is van hozzá

Meglehetősen fülledt hangulatú trailert kapott az Attack of the Giant Blurry Finger című produkció, amelynek főszerepében Chloe Pelletier látható. Clarke rendezése minimalista jellegűnek mondható, tekintve, hogy a cselekmény főként egy ház belterében játszódik.

A készítők saját bevallásuk szerint zéró költségvetésből hozták tető alá a projektet, amelyre pusztán abból is következtethetünk, hogy a forgatókönyvet szintén Cody Clarke és Chloe Pelletier fejlesztette közösen. Ezen a vonalon haladva könnyen arra a következtetésre is juthatunk, hogy a forgatás egyébként is a rendező otthonában zajlott.

Cody Clarke tehetségének sokoldalúságát mutatja, hogy a fentebb említett feladatkörök mellett maga is szerepet vállalt a filmben, ő alakítja ugyanis a címben is megjelölt elmosódott ujj karakterét, aki a történet szerint az űrből érkezik, hogy egy fiatal lányt tartson félelemben saját otthonában.

A páros egyébként a koronavírus-járvány ideje alatt készítette a filmet, amellyel saját elmondásuk szerint főként magukat kívánták szórakoztatni.