10 kihagyhatatlan új sorozat és évad, amit nem érdemes kihagynod a jövő héten (április 1-7., 2024)

Izgalmas új műsorokra készülhetnek a nagyobb streamingszolgáltatók előfizetői jövő héten is. Az AppleTV+-ra jön a Sugar Colin Farrell-lel, a Disney+-ra pedig A nyomozó. A Netflixen a Ripley lehet izgalmas, de a SkyShowtime-ra is jut az újdonságokból.

A Sugar története egy hollywoodi producer unokájának eltűnési ügyéről szól, amelyben egy titokzatos magánnyomozó is megjelenik. A nyomozó is hasonló sztorit kínál, hiszen itt is eltűnt emberek után kutatnak, de a főhős itt nem nyomozó, hanem egy profi nyomkövető.

A Lóvé - 2. évad tovább folytatja a milliárdos Molly történetét, aki válása után segélyszervezetet nyitott. Aki viszont a dokumentumfilmeket kedveli, annak a The Synanon Fix lehet izgalmas. De érkezik egy új valóságshow is, a Justin Willman trükkös tréfái sok vicces percet ígérnek.

A misztikum iránt rajongók a Megmagyarázhatatlan jelenségek aktáira figyeljenek majd oda. A krimi műfaját a ’60-as években játszódó Ripley fogja képviselni, ami egy szélhámosról szól. Egy kis borzongásért pedig a Paraziták: A szürkeséget érdemes választani.

A nagy múltú sorozatokat hagytuk a végére: a Szex és New York - 6. évad bolondok napján debütál a Netflixen, míg a Star Trek: Discovery - 5. évad a hét végén debütál majd a SkyShowtime-on.

#10

akció | dráma | kaland

SkyShowtime

Az új évadban a USS Discovery és legénysége új kalandokba keveredik, miközben egy titokzatos erő után kutatnak az univerzumban. Azonban nem ők az egyetlenek, akik ezt az utat... több»

Az új évadban a USS Discovery és legénysége új kalandokba keveredik, miközben egy titokzatos erő után kutatnak az univerzumban. Azonban nem ők az egyetlenek, akik ezt az utat járják. Április 5-től a SkyShowtime-on.
#9

dráma | romantikus | vígjáték

Carrie elalszik, ezért rohannia kell a Wall Street megnyitójára, ahol fontos vendég. Ezenkívül az első randijára készül Jack Bergerrel, azonban a lányok tanácsára több... több»

Carrie elalszik, ezért rohannia kell a Wall Street megnyitójára, ahol fontos vendég. Ezenkívül az első randijára készül Jack Bergerrel, azonban a lányok tanácsára több férfival is találkozgat, úgyhogy Applegate-re is kiveti a hálóját, de az egész katasztrófába torkollik. Miranda végre bevallja, hogy szerelmes Steve-be, gyermeke apjába. Charlotte teszteli Harryt, hogy végül hajlandó lesz-e elvenni valakit, aki nem zsidó, de sajnos a szex sem megy úgy, ahogy szeretné. Április 1-től a Netflixen.
#8

akció | horror | sci-fi

Netflix

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék... több»

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék hatalmukat. Április 5-től a Netflixen.
#7

72 Ripley  (2024)

(6)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet, hogy térjen haza. Az, hogy Tom elfogadja a megbízást, az első lépés egy bonyolult, csalással és gyilkossággal teli élet felé. Április 4-től a Netflixen.
#6

dokumentum | krimi | misztikus

Netflix

A dokumentumfilm hátborzongató jelenségek nyomában jár – veszélyes találkozások, bizarr eltűnések, kísérteties történések, illetve egyéb zavarba ejtő események. több»

A dokumentumfilm hátborzongató jelenségek nyomában jár – veszélyes találkozások, bizarr eltűnések, kísérteties történések, illetve egyéb zavarba ejtő események. Április 3-tól a Netflixen.
#5

vígjáték

Netflix

Justin Willman bűvész, humorista és csapata bonyolult tréfákat hajt végre gyanútlan célpontokon, hogy segítsenek bosszút állni rajtuk. több»

Rendező: Adam Franklin
Szereplők: Justin Willman
Justin Willman bűvész, humorista és csapata bonyolult tréfákat hajt végre gyanútlan célpontokon, hogy segítsenek bosszút állni rajtuk. Április 1-től a Netflixen.
#4

65 The Synanon Fix  (2024)

(1)

dokumentum

HBO Max

A dokumentumfilm a Synanon szervezet felemelkedését és bukását tárja fel a tagok szemszögéből, akik megélték azt, a korai napoktól, az úttörő drogrehabilitációs programtól... több»

Rendező: Rory Kennedy
A dokumentumfilm a Synanon szervezet felemelkedését és bukását tárja fel a tagok szemszögéből, akik megélték azt, a korai napoktól, az úttörő drogrehabilitációs programtól a későbbi süllyedésig, amit sokan szektának tartanak. Április 2-től az HBO Maxon.
#3

vígjáték

Apple TV+

Molly önzetlensége és adakozása nem marad visszhangok nélkül a második évadban. több»

Molly Novak elválik a férjétől, és ki kell találnia, mit kezdjen a 87 milliárd dollárral, amit a válásból kapott. Úgy dönt, újraindítja segélyszervezetét és visszatér a való világba - útközben pedig sikerül önmagát is megtalálnia. Molly önzetlensége és adakozása nem marad visszhangok nélkül a második évadban. Április 3-tól az ApplteTV+-on.
#2

61 A nyomozó  (2024)

(1)

dráma | krimi

Disney+

Colter Shaw egy nyugtalan és rejtélyes férfi, aki jutalmat kap azért, hogy megtalálja a hiányzó személyeket vagy segít megoldani a bűncselekményeket. Nem magánnyomozó vagy... több»

Colter Shaw egy nyugtalan és rejtélyes férfi, aki jutalmat kap azért, hogy megtalálja a hiányzó személyeket vagy segít megoldani a bűncselekményeket. Nem magánnyomozó vagy rendőr, hanem egy szakértő nyomkövető, akinek a nyomozói érzéke és a tudománya tökéletesen alkalmas a legfurcsább esetek megoldására. Április 3-tól a Disney+-on.
#1

80 Sugar  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

Egy hollywoodi producer unokájának eltűnését követően egy titokzatos magánnyomozó szegődik a nyomába, hogy felderítse az ügyet. több»

Egy hollywoodi producer unokájának eltűnését követően egy titokzatos magánnyomozó szegődik a nyomába, hogy felderítse az ügyet. Április 5-től az AppleTV+-on.