10 millió dollárt fizetett a DC egy kitörölt jelenetért (videó)

A Superman visszatér valójában egy sötét, párbeszédek nélküli jelenettel kezdődött volna.

Ebben a Brandon Routh által alakított címszereplő a Krypton bolygó maradványait kutatja fel. De aztán a Warner úgy döntött, hogy teljesen kivágja a jelenetet. Túl sötét volt a filmhez.

Pedig előzetesen leforgatták - és "csak" tízmillió dollárba került. Addig is a jelenet - John Williams zenéjével kísérve - megtalálható az interneten:

Sok rajongó azon a véleményen van, hogy a jelenetet jobb lett volna a filmben hagyni. Azt, hogy a Superman visszatér a sötét nyitójelenet nélkül milyen lett, megnézheted a streaming szolgáltatókon, itthon például az Apple TV-n.

Mindeközben kérdés, hogy ki lesz a következő Superman a nagyvásznon. A galaxis őrzői rendezője és most a DC vezetője, James Gunn jelenleg a Superman-n dolgozik, amely 2025 nyarán kerül a mozikba. Jelenleg a szereposztás véglegesítése van előtérben, a lista élén természetesen a főszereplő áll.

Eközben a következő DC-film a Flash – A Villám lesz, amely 2023. június 15-én kerül a mozikba. A multiverzumos látványosságban más DC-hősök megjelenése is helyet kaphat különböző alternatív világokból.