A John Wick: 4. felvonás (galériánkban) angol nyelvű előzetese után végre megérkezett a magyar nyelvű trailer. A friss képsorok láttán legszívesebben már most jegyet váltanánk a filmre, és akik azon aggódtak, hogy nem lesz elég kemény a film, nekik van egy jó hírünk: a 18-as karika ott virít az előzetesben.

Egyre közeleg a John Wick: 4. felvonás című akciófilm hazai premierje, az új magyar trailer pedig gondoskodik arról, hogy fenntartsa a nézők érdeklődését.

A történet szerint John Wicknek az eddigi legkeményebb ellenfeleivel kell szembenéznie. Míg ő az alvilág fejesei után kutat, a fejére kitűzött vérdíj egyre magasabb.

Chad Stahelski (John Wick) új filmjének főszerepeit olyan sztárok alakítják, mint Keanu ReevesLaurence FishburneBill SkarsgårdIan McShaneScott AdkinsDonnie Yen és Clancy Brown. A forgatókönyvet Derek Kolstad írta.

Hazai premierdátum: 2023.03.23.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»