Tovább bővül a John Wick-univerzum, A Continental sorozat után ugyanis Chad Stahelski eltökélte, hogy további két spinoff sorozatot készít a jövőben. 

A The Continental három epizódja bemutatta a rajongóknak, miként is festett a New York-i alvilág még jóval John Wick előtt. A produkcióba ugyanakkor nem vonták be Stahelskit, aki most a saját projektjén kezdett el dolgozni. 

A ThePlaylist értesülése szerint Stahelski minderről a közeljövőben megjelenő The Discourse című podcast legújabb adásában fog beszélni, a magazin azonban már most megosztott néhány izgalmas részletet az elképzelésekkel kapcsolatban.

Mindezek alapján Stahelski egy olyan produkció előkészületein dolgozik, amely a High Table körüli történésekről fog még többet elárulni, amely persze továbbra is egy titokzatos szervezet marad a történetben, és amely nagy valószínűséggel a John Wick: 4. felvonás eseményeihez is kapcsolódik.

Stahelski mindemellett egy japán anime sorozat elkészítését is tervezi, amellyel tulajdonképpen az a célja, hogy további olyan karaktereket dolgozzon ki, akik jobban mutatnak ebben a stílusban. 

Bővebb információ egyelőre nem derült ki a két projekttel kapcsolatban, ugyanakkor a közeljövőben várhatóan többet is megtudunk még Stahelski terveiről.

akció | krimi | thriller

Egy szállodalánc történéseibe nyerhetünk bepillantást, amely valójában bérgyilkosoknak ad otthont.