2015 tavaszán kezdődnek meg a Holló-remake munkálataiA kép forrása: Photo © Buena Vista International

Az Amerikai pszichó, a Tőzsdecápák, és A holló producere, Edward R. Pressman az Abu Dhabi Filmfesztivál nyitóestéjén a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy a hosszú ideje húzódó projekt végre révbe érhet, és 2015 tavaszán megkezdődhetnek produkció forgatási munkálatai. A producer a fesztiválon életmű díjat vehetett át.

„[A Hollónak] még mindig nagy rajongótábora van annak ellenére, hogy milyen rég mutatták már be. De a mai fiatalabb generáció már azt sem tudja, mi az” – mondta el Pressman, aki anti-Pókemberként jellemezte a kultikus thrillert.

A film főszerepére számos színész neve merült fel, a pletykák szerint Az ismeretlen Drakula színésze, Luke Evans tűnik az első számú esélyesnek arra, hogy Brandon Lee nyomdokaiba lépjen. Evans korábban a BAFTA díjátadón a Red Carpet TV-nek beszélt a film terveiről, és azt is elmondta, hogy a remake a történet több olyan aspektusát is feldolgozza, melyek az eredeti filmben nem szerepeltek.  Bár ez alapján biztosra is vehetnénk a színész szereplését, Pressman semmit nem árult el a főszereplő kilétéről.

A producer karrierje során eddig 90 filmben működött közre, legutóbbi filmje, a The Man Who Knew Infinity hamarosan debütált a mozikban. Az életrajzi alkotás egy indiai matekzseniről, Srinivasa Ramanujanról szól, a történet alapjául Robert Kangiel könyve szolgál. A rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Dev Patel, Jeremy Irons és Stephen Fry.