23 év után visszatért Keanu Reeves bandája, itt Dogstar új videoklipje

Keanu Reeves bandája visszatér! Utolsó albumuk, a Happy Ending 2000-ben jelent meg.

A Dogstar több mint két évtizeddel az utolsó megjelenése után tért vissza egy új album bejelentésével, egy videóklippel és egy új turnéval.

A Bret Domrose gitárosból és énekesből, Rob Mailhouse dobosból és Keanu Reeves basszusgitárosból álló banda „Everything Turns Around” című kislemezével indította el az új korszakot, egy hozzá tartozó videoklippel együtt. Új albumuk címe: Valahol az erővonalak és a pálmafák között / Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük új albumunkat, a Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees-t, ami október 6-án debütál a Dillon Street Records kiadónál. Nagyon korlátozott mennyiségben dedikált bakelit kapható a Hivatalos Shopban – cselekedj gyorsan!” – írták az Instagramon.

„Az is izgatottsággal tölt el, hogy újra bemutathatjuk a Dogstart az „Everything Turns Around” című új kislemezünkkel. Számunkra ez egy szórakoztató nyári dal. Felemelő üzenete és pozitív hangulata van, ami remélhetőleg egy kicsit könnyedebbé teszi a napot. Ez az egyik kedvenc dalunk, amit élőben játszunk, és alig várja, hogy megosszuk a következő turnénkon” – tették hozzá egy sajtóközleményben.

Nézd meg az „Everything Turns Around” klipjét! A jegyekkel és újdonságokkal kapcsolatos információkért pedig, ha ez érdekes lehet számodra, látogass el a dogstarofficial.com oldalra.