2,3 milliárd(!) megtekintett percet húzott be a Netflix sorozata, itt vannak a legfrissebb streaming adatok (május 17-23, USA)A kép forrása: Dima Solomin on Unsplash

A május 17-23. közötti héten A Bridgerton család uralta a tévés streaming listát, és a Luminate heti streaming figyelő rangsorának első három helyét szerezte meg, írja a Variety.

A Bridgerton család 3. évadának első felvonása 2,3 milliárd megtekintett perccel végzett az élen, amelyet az 1. évad követett 498,6 millióval, majd a 2. évad 434 millió perccel. A sorozat népszerűsége várhatóan a következő hetekben sem fog jelentősen csökkenni, különösen a június 13-án megjelenő 3. évad további négy epizódja miatt.

Az Amazon Prime Video-n futó Odakinn 2. évada a negyedik helyet szerezte meg a listán.

dráma | romantikus

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

Az eredeti streaming filmek mezőnyében a Netflix A menyasszony anyja című filmje húzta be az első helyet 314 millió megtekintett perccel. A platform új filmje, a Thelma, az unikornis a második helyen debütált 256,4 millió perccel. A további figyelemre méltó nézettséget ért el A rólad alkotott kép (Prime Video, 200,6 millió), a Cukormáz nélkül (Netflix, 108,4 millió) és az Országúti diszkó (55,6 millió).

dráma | romantikus | vígjáték

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»