Sylvester Stallone és Jennifer Flavin immáron külön utakon járnak.

A 76 éves Stallone  és az 54 éves egykori modell 25 év házasság után szakítanak.

Jennifer Flavin augusztus 19-én nyújtotta be a válókeresetet a floridai Palm Beach megyében - erősítette meg a Page Six.

Kedden (augusztus 23-án) az akciósztárt egy bullmasztyffot ábrázoló tetoválással látták, látszólag Jennifer arcát ábrázoló tetoválást takarva el a jobb karján.

Stallone jelenleg Oklahoma Cityben forgatja a Paramount+ hamarosan induló Tulsa King (előzetes idelent) című sorozatát. A helyi tetoválóművész, Zach Perez egy azóta törölt Instagram-fotón mutatta meg a munkáját.

A válás különösen meglepő azok után, amit Stallone felesége három hónapja posztolt az Instagramra:

"Boldog 25. házassági évfordulót nekünk!❤️❤️❤️ Köszönöm, hogy mindig nevetéssel, szeretettel és védelmezve óvod a gyönyörű családunkat!" - írta az 54 éves modell/vállalkozó májusban.

Majd így folytatta: "A házasságunk évről évre egyre jobb lesz! Alig várom, hogy együtt töltsük életünk hátralévő részét! ❤️❤️❤️"

A színész háromszor volt házas. Huszonnyolc évesen, 1974-ben vette feleségül Sasha Czackot. A pár 1985-ben vált el. 1985. december 15-én vette feleségül Brigitte Nielsent. 1997 májusában vette el Jennifert Flavint. Három lányuk van, Sophia, Sistine és Scarlet.

91 Tulsa King  (2022)

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy olasz maffiózót követhetünk nyomon, aki azzal a megdöbbentő feladattal szembesül, hogy újjá kell alapítania olasz maffiacsaládját a Missouri állambeli Kansas Cityben. több»

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés