Madonna 1992-ben megjelent Szex című kötete hatalmas sikert aratott. Az első napon közel 150 ezer példányt értékesítettek a könyvből, most azonban komoly vádak érték a szerzőt miatta.

2023.01.27   olvasottság: 2541x   szerző: csd  

A kötetben számos provokatív történet kapott helyet, Madonna ugyanakko a könyvhöz írt előszavában azt írja, hogy a könyv egy álom, és arra buzdítja az olvasókat, hogy a való életben is használjanak óvszert, az akkoriban egyre növekvő HIV/AIDS-esetekre való tekintettel.

Candace  Owens szerdán a saját névadó podcastjában "mélyen felkavaró egyéniségnek" nevezte a 64 éves Madonnát, mielőtt felolvasott egy szövegrészletet, amelyről Szexből lett kiragadva.

Owens megjegyzi, hogy Madonna nem azt mondja, hogy ő tette azokat a dolgokat, amelyek a kötetben történnek, Dita karaktere tehát teljesen fiktív, majd ezt követően egy újabb részletet olvasott fel a műből: “A szex a fiatalokkal szórakoztató lehet, ha van hozzá kedved. Szexeltem vele, és nagyon király volt, mert olyan fiatal volt, és annyira rácsodálkozott az egészre. Rettenthetetlen volt. Bármit megtett volna.”

Owens szerint, hogy Madonnát "száműzni kellett volna a társadalomból" a most alig kapható könyvért. “Ennek publikálásakor egyszerűen száműzni kellett volna, régi vágású száműzetésbe. Csak el kellett volna küldeni egy szigetre, magára, mert ez... pedofíliához nyúl. Nem tudom, hány éves korban van az, hogy a fiúknak alig van fanszőrzetük, de azt tudom, hogy nem elég idős ahhoz, hogy egy nő arról beszéljen, hogy szexeljen velük” - mondta Owens.

“Ez az a világ, amelyben élünk. És nem tudom, miért van az, hogy az emberek nem képesek felismerni, mennyire fontos, hogy kulturálisan visszavágjunk, és hogy ezeket a dolgokat azonnal elítéljük, amint látjuk, mert egy egész generációnyi gyerek nőtt fel, akik azt hiszik, hogy ez normális viselkedés” - tette hozzá Owens.