Helen Mirren nyíltan beszélt Liam Neeson színésszel való korábbi kapcsolatáról, amely során elmondta, hogy utólag belegondolva sosem voltak egymásnak teremtve.

2022.11.24   olvasottság: <1000x   szerző: csd  

Mirren és Neeson 1980 és 1985 között alkottak egy párt, és bár a színésznő megjegyezte, hogy még mindig szereti Neesont, mindenképp le kell szögezni, hogy szerinte nagyon ritkán volt mondható romantikusnak az ő kapcsolatuk.

“Nem úgy voltunk egymásnak teremtve, de nagyon-nagyon szerettük egymást. Mélyen szeretem őt a mai napig. Ő egy csodálatos srác” - mondta Mirren a People magazinnak adott interjúban.

A színésznő azt is elárulta, hogy minden egyes férfinak, akivel valaha randizott, készített egy-egy pólót, amelyek saját bevallása szerint viccesek ugyan, de “nagyon rosszak”.

“Mielőtt találkoztam vele és együtt dolgoztunk, valahol olvastam, hogy ha tetszik neki egy srác, akkor a háta mögött utánozza a járását, és egy nap megfordultam, és ő is ezt tette velem” - mesélte maga Neeson a Graham Norton Show 2018-as adásában.

Helen Mirren a későbbi években Taylor Hackford rendezővel, akivel 1997-ben kötöttek házasságot. A színésznő azt is hozzátette, hogy a koronavírus-járvány szolgáltatott lehetőséget arra, hogy végre hosszabb időt is együtt töltsenek férjével.

“Olyan sokan szenvedtek abban a szörnyű, szörnyű időszakban, de számomra az volt az értékes, hogy időt tölthettem a férjemmel, és hat hónapon át minden este vele lehettem” - tette hozzá Mirren.