Helen Mirren nyíltan beszélt Liam Neeson színésszel való korábbi kapcsolatáról, amely során elmondta, hogy utólag belegondolva sosem voltak egymásnak teremtve.

Mirren és Neeson 1980 és 1985 között alkottak egy párt, és bár a színésznő megjegyezte, hogy még mindig szereti Neesont, mindenképp le kell szögezni, hogy szerinte nagyon ritkán volt mondható romantikusnak az ő kapcsolatuk.

“Nem úgy voltunk egymásnak teremtve, de nagyon-nagyon szerettük egymást. Mélyen szeretem őt a mai napig. Ő egy csodálatos srác” - mondta Mirren a People magazinnak adott interjúban.

A színésznő azt is elárulta, hogy minden egyes férfinak, akivel valaha randizott, készített egy-egy pólót, amelyek saját bevallása szerint viccesek ugyan, de “nagyon rosszak”.

“Mielőtt találkoztam vele és együtt dolgoztunk, valahol olvastam, hogy ha tetszik neki egy srác, akkor a háta mögött utánozza a járását, és egy nap megfordultam, és ő is ezt tette velem” - mesélte maga Neeson a Graham Norton Show 2018-as adásában.

Helen Mirren a későbbi években Taylor Hackford rendezővel, akivel 1997-ben kötöttek házasságot. A színésznő azt is hozzátette, hogy a koronavírus-járvány szolgáltatott lehetőséget arra, hogy végre hosszabb időt is együtt töltsenek férjével.

“Olyan sokan szenvedtek abban a szörnyű, szörnyű időszakban, de számomra az volt az értékes, hogy időt tölthettem a férjemmel, és hat hónapon át minden este vele lehettem” - tette hozzá Mirren.