Burtális slasherrel készül az idei évben a Samuel Goldwyn Films, a Dreamcatcher ugyanis már az előzetesben is elképesztő méretű tébolyt és mészárlást ígér.

A történet szerint Dylan egyre nagyobb népszerűségre tesz szert DJ Dreamcatcher néven. Hamarosan élete egyik legnagyobb lehetősége előtt találja magát, amikor fellépési lehetőséget kap a Cataclysm underground fesztiválon, ahol úgy tűnik, hogy elidegenedett nővéreivel is újra szorosabbra fűzheti kapcsolatát. A dolgok azonban hatalmas fordulatot vesznek egy átbulizott éjszaka után, a társaság pedig a téboly kellős közepén találja magát.

A Dreamcatcher rendezői székét Jacob Johnston foglalhatta el, aki egy korábbi interjúban elárulta, hogy a produkciót voltaképpen a klasszikus szépirodalom és a 90-es évek horrorfilmjei iránti tisztelete és rajongása inspirálta.

A film főszerepeiben  Zachary Gordon, Lou Ferrigno Jr., Adrienne Wilkinson, Emrhys Cooper, Travis Burns, Nazanin Mandi és Niki Koss lesznek láthatóak, amely várhatóan március 5-én debütál digitális hordozókon és az online platformokon.