72 éves korában elhunyt Michael Tylo

A veterán szappanopera színész 72 éves volt.

Elhunyt Michael Tylo, aki legismertebb szerepét a Guiding Light című sorozatban játszotta, mely 1981 és 1997 volt műsoron. Bár többnyire a televíziózás világában tevékenykedett, feltűnt például az Adam Sandler nevével fémjelzett A kismenőben is.

Halálhírét a Las Vegasban található Nevadai Egyetem jelentette be, ahol 2003 óta dolgozott vendégelőadóként. 

“Michael Tylo egy nagyszerű, törődő ember volt, rendkívül különleges” - írja Nancy Uscher, a College of Fine Arts dékánja a hivatalos közleményben. “Példás barát, kolléga, tanár és művész volt. Nagyszerű és gazdag karriert futott be, de alázatos volt mindazt illetően, amit elért. Nagyon szerette a családját, örömteli életet élt, de túl korán elhagyott minket. Nagyon fog hiányozni, de mély hálát érzünk mindazért, amivel Michael hozzájárult a College of Fine Arts-hoz, az UNLV-hez és a világhoz.”

A szakma, a barátai és rajongói mellett felesége, Rachelle Tylo, három gyermeke, Izabella Gabrielle, Katya Ariel és Christopher gyászolja. 

Nyugodjék békében.

#1
Michael Tylo

Michael Tylo

szül. 1948. 10. 16. - elhunyt 2021. 09. 29.
Detroit, Michigan, Egyesült Államok
Michael Edward Tylo Detroitban született Michigan államban 1948.október 16-án. Apja Edward Tylo vízvezeték szerelő, anyja Margaret Tylo. A Wayne State University-n diplomázott. 1978-ban összeházasodott Deborah Eckles-sel, akivel később elváltak. 1987-ben feleségül vette Deborah Jo Hunter-t, aki Hunter Tylo néven ismert színésznő. A... több»