976 millió megtekintett percet húzott be az új sikerfilm, az eredeti streaming sorozatok mezőnyében is a Netflix dominált (május 10-16, USA)

A Netflix A menyasszony anyja című romantikus komédiája és Will Forte Bodkin című krimisorozata vezeti a Luminate eredeti streaming produkcióit szemléző listáját a május 10-16. közötti héten.

A menyasszony anyja jelentős nézettséget ért el anyák napja körül, ami körülbelül 11,1 millió megtekintést (975,8 millió megtekintett perc) eredményezett, és a legmagasabb egynapos nézettséget maga az anyák napja hozta. A Bodkin a maga 537,6 millió percnyi megtekintésével számos szériát nyomott le, köztük a Netflix 2. helyet megkaparintó Talpig férfi című sorozatát és A Bridgerton család harmadik évadát, amely a mérés utolsó napján szerényen debütált.

Említésre méltó a Prime Video A rólad alkotott kép című romantikus komédiája, amely a második héten a második helyre esett vissza 318,1 millióm megtekintett perccel, valamint a Cukormáz nélkül, a Pop Tarts-ról szóló vígjáték, amely ugyan szintén nézettségcsökkenést tapasztalt, de még így is jól tartotta magát. A Prime Video Országúti diszkója továbbra is jól teljesített, olyannyira, hogy a napokban derült ki, hogy jön a második rész.

A Netflix Leopárdok nyomában című dokumentumfilmje, amely két leopárdkölyköt mutat be, figyelemre méltóan, 45,4 millió megtekintett perccel debütált a listán.

dráma | romantikus | vígjáték

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

55 Bodkin  (2024)

dráma | thriller | vígjáték

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és... több»