10 érzéki softcore erotikus film, amiről még csak nem is hallottál

Vannak bizony olyan filmek, amelyeket pikáns tartalmuk miatt könnyedén a "pornó" kategóriába sorolhatnánk, a filmszakmában azonban sokan ismerik azokat a határokat, amelyeket nem átlépve még mindig egy ízléses és fűtött hangulatú produkciót lehet összehozni. Alábbi listánkon néhány ilyen filmet gyűjtöttünk most össze a számotokra. 

#10

47 The Key  (2014)

dráma

Egy házasság belső világának és a vágy erotikus felfedezése. több»

A 2014-es film a hatvanas években megjelent azonos című japán regényen alapul, amely egy házasság történetét meséli el érzéki jelentetekkel tűzdelve.
#9

krimi

Egy amerikai szernátor lánya bizony különös helyen találja magát, miután egy barátja bevonja őt egy szekta köreibe.

A film egy 1981-ben megjelent nyugatnémet softcore rockmusical, ami mindent hoz, amit ettől a műfajtól elvárhatunk.  A film főszereplője ráadásul a korszak egyik legnagyobb szexszimbóluma, Laura Gemser.
#8

dráma | romantikus

April (Sherilyn Fenn) gazdag családból származó fiatal lány, aki egy előkelő egyetem elvégzése után hazatér családjához. Nem sok meglepetés vár rá az életben: szenátor... több»

Ez a film bizony kötelező darab mindazok számára, akik egyébként is rajongói a műfajnak, persze mindenkit szeretnénk megnyugtatni, hogy a cselekményt ezúttal sem bonyolították túl a készítők. Egy végletekig fülledt hangulatú produkció egy nőről, viszonyba keveredik egy karneválon dolgozó csavargóval.
#7

62 Egy éjszaka Rómában  (2010)

(3) (4)

dráma | romantikus

Egy hotelszoba Róma szívében. Két fiatal nő, akik Rómán átutazóban véletlenül találkoznak. A találkozás intim és szenvedélyes kalandra csábítja őket, mely mindkettejük... több»

Ez a 2010-es spanyol dráma két nőről szól, akik ismeretlenként találkoznak, ám egy romantikus éjszaka folyamán szinte mindent sikerül megtudniuk egymásról.
#6

dráma | romantikus

Steve fotósként semmi mással sincs elfoglalva, hogy gyönyörű fiatal nőket fotózzon, hogy lefeküdjön velük, majd dobja őket.

Semmi sem ragadja meg annyira a softcore pornó lényegét, mint a '70-es évek esztétikája, ha szereted a "vintage" hangulatot, akkor ezt a filmet neked találták ki. A sztori fő karaktere egy fotós, aki kihasználja a nőket, ám az élete a feje tetejére áll, miután találkozik álmai nőjével.
#5

erotikus | vígjáték

Egy csoport tizenéves nyári táborozó és egy nevelő megosztja első szexuális élményeit egymással, miután egy lavina csapdába ejti őket egy barlangban. több»

Ez a film teljesen magán viseli a nyolcvanas évek hangulatát. Néhány nyári táborozó megosztja egymással a legnagyobb élményeit, amelyet nézőként bárki szórakoztatónak tud találni.
#4

51 A Perfect Ending  (2012)

(1)

dráma | romantikus

Rebecca több évnyi házasság és három, már felnőtt gyerek után egy óriási titkot őriz, mégpedig, hogy nem élvezi igazán a szexet. Titkát féltve osztja meg barátnőivel, akik... több»

Morgan Fairchild és John Heard főszereplésével az A Perfect Ending egyike azon kevés filmeknek, amelyekkel gyakorlatilag definiálhatnánk is mindazt, amit ez a műfaj jelent. A csiklandós erotika mellett pedig még egy jól megírt történetet is kapott a produkció.
#3

dráma | romantikus

Carla és Bruno kapcsolata felhőtlen, mindketten az álmoknak és a barátaiknak élnek. Minden tökéletesen működik kettejük között, amíg fel nem bukkan a provokatív és titokzatos... több»

Fülledt hangulatú, spanyol nyelvű film néhány gyönyörű diáklányról, akik persze számos "kalandot" élnek meg egymással, közben pedig megtanulnak néhány dolgot a szerelemről és a felnőtté válásról is.
#2

dráma | thriller

Egy zsaru időnként szexvideókat készít a feleségéről, ám ezek az anyagok kompromitálóakká vállnak, miután egy maffiavezér kezébe kerülnek.

Noha a cselekméyn eléggé szerteágazó, a sztori legérdekesebb pontja talán mégis a bonyodalmakat kiváltó felvétel, amely "hőseinket" bajba sodorja. A többit pedig ki is tudjátok találni.
#1

erotikus | horror | thriller

Egy 18 éves egyetemista lányt elcsábít egy vámpír, aki a szeretője lesz, és bevezeti a szexualitás rejtelmeibe.

A főszerepben a fiatal Alyssa Milano látható, aki egy főiskolás diáklányt alakít. Ez a film tökéletes példája lehet annak, hogy ez a műfaj mennyire nem is igényli a jól megírt sztorit, ha az egész egyébként is semmi másról, csak a szexről szól.