A 8 legjobb új film, amit márciusban látnod kell! (mozi+streaming)

Márciusban olyan filmek érkeznek a streamingre és a mozikba, mint A hercegnő és a sárkány, a Godzilla x Kong: Az új birodalom vagy épp a teljesen elborult Ricky Stanicky!

Utóbbiban John Cena ismét lehetőséget kap (az Amazon Prime Videon már nézhető), hogy megcsillogtassa komikusi tehetségét! Mellette érkezik még egy újabb - feltehetően szívszorító és persze kedves - kutyás film, az Artúr, a király, ami március 21-től elérhető a mozikban. Ezúttal Mark Wahlberg kutyázik.

De befut egy politikai dráma, Shirley Chisholm – Versenyben a Fehér Házért és már nézhető Adam Sandler legújabb filmje is, amivel a színész megint egy tőle - korábban - szokatlanabb zsáner felé fordul. A utóbbi években Sandler egyre többször mutatta meg, mire képes, amikor nem kínos poénokkal szórakoztat. A bohémiai űrhajós című regényből készült film filozofikus és komoly kérdéseket feszeget - már nézhető a Netflixen.

A Dűne: Második részt senkinek sem kell eladni. A nagyszabású űropera második részén számos remek magyar szakember dolgozott! A vélemények megoszlanak, van aki egyenesen odáig van, mások több kritikát is megfogalmaznak az alkotással kapcsolatban.

Egy biztos: ez az a film, amit mindenképp szélesvásznon kell látni, mert Denis Villeneuve kifejezetten az atmoszferikus látványvilágra, a képi mesélésre helyezte a hangsúlyt. Emellett pedig a mester, Hans Zimmer harmóniái is ütősebbek dolby digitalban.

Ha pedig egy jól bevált receptre vágysz, az Amazon Prime elhozza ebben a hónapban Patrick Swayze klasszikusának, az Országúti diszkónak a feldolgozását. Ezúttal Jake Gyllenhaal a magányos hős, akinek nem mással kell megküzdenie, mint Conor McGregorral, aki ebben a filmben debütél színészként.

A legjobb ajánlat talán mai listánkon - így, Nőnap alkalmából - Millie Bobby Brown Netlfixen debütáló sárkányos filmje, amiről a rendező így mesélt:

"Ez egy izgalmas kaland, egy igazán sötét fordulattal" - mondja Fresnadillo - "Filmrendezőként az egyik dolog, amire mindig is vágytam, hogy meglepjem a közönséget egy történet újragondolásával. Különösen az ilyen [hagyományos történeteket] - ezeket a meséket újragondolva és valóságosabb módon kell modernizálnunk, hogy kapcsolatot teremtsünk a közönséggel."

A színésznő pedig így vélekedik karakteréről: "Elodie olyan hihetetlenül más emberré válik, mint aki az elején volt. Olyan nővé válik, amilyenről nem is tudta, hogy lehet. És azt hiszem, ez egy hatalmas történet, amivel sok nő és fiatal lány tud majd azonosulni." 

Nos, akinek van adott szolgáltatóhoz előfizetése, annak irány a megnézni kívánt film mafab adatlapja és élvezzétek a streaming ikonokra kattintva a már elérhető filmeket!

#8

77 Dűne: Második rész  (2024)

(40) (14)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Mozikban

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»

#7

88 Artúr, a király  (2024)

(3) (3)

kaland

Mozikban

Tíz nap és 435 mérföld alatt megbonthatatlan kötelék alakul ki Michael Light (Mark Wahlberg) profi kalandversenyző és egy Arthur nevű utcai kutyus között, aki hű társnak... több»

#6

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Életrajzi film Shirley Chisholmról, Amerika első fekete kongresszusi képviselőnőjéről. több»

#5

akció | kaland | sci-fi

Mozikban

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a... több»

#4

62 Országúti diszkó  (2024)

(22) (14)

akció | thriller

Amazon Prime Video

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»

#3

60 Ricky Stanicky  (2024)

(5)

vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor három tinédzser csínyt követ el, és felgyújt egy házat, létrehoznak egy Ricky Stanicky nevű hamis személyt, hogy magára vállalja a felelősséget. Húsz évvel később... több»

#2

51 Az űrhajós  (2024)

(17) (2)

dráma | kaland | sci-fi

Netflix

Az árva kisfiúként, nagyszüleinél nevelkedett Jakub Procházka mindenen és mindenkin túltesz, hogy ő legyen az első cseh űrhajós. több»

#1

akció | fantasy | kaland

Netflix

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»