Hamarosan itt a Valentin nap, amikor is a szerelmesek egy picit még jobban kimutathatják szívük választottjának, mennyire szeretik. Az egyik legjobb program egy ilyen nap estéjére, ha keresünk egy jó kis romantikus filmet, és összebújva megnézzük – főleg, ha odakint repkednek a mínuszok, ahogy most teszik… De mit is válasszunk erre a jele napra? Mondunk egy tippet: A bárányok hallgatnak!

Igen, jól olvastad, A bárányok hallgatnak a tippünk. Hogy miért? Hogyan lehet romantikus mozinak titulálni minden idők egyik legizgalmasabb krimi-thrillerét? A filmet, amiben Anthony Hopkins a filmtörténelem egyik legzseniálisabb pszichopatáját keltette életre?

A válaszunk a fenti videóban keresendő. Természetesen egy nagyon ügyesen összevágott előzetesről van szó, amely az egész thrillert romantikus komédiának állítja be. Clarice Starling egy elszánt FBI-ügynök, aki egy nap találkozik egy nála idősebb, roppant karizmatikus bűnözővel a rácsok mögött. Hogy ebből miként lesz egy egyszerre hátborzongató és mégis zseniális romantikus komédia? A titok némi ügyes zenei aláfestés és máris minden egészen más hangulatot kelt. Nem hiszed? Nézd meg!