Amikor a Bosszúállók 3 bakiján röhögött az egész internet (videó)

Négy éve már, hogy Thanos megindította első támadását a Bosszúállók ellen. Az első kört vastagon az őrült titán nyerte, de aztán egy kis játszadozás az idővel, némi fondorlat és összefogás, és végül a hősök legyőzték őt. A Bosszúállók: Végtelen háború ezernyi emlékezetes jelenetet tartalmaz, de mint minden ilyen kaliberű projekt, ebben is hemzsegnek a kisebb-nagyobb bakik.

Az egyik ilyet tavaly szúrták ki a rajongók, és ahogy az várható volt, fel is kapták a témát a közösségi médiában. Az említett baki a film közepe felé látható, és Tony Stark és Peter Parker beszélgetéséhez kötődik.

Amikor Vasember, Doctor Strange és Pókember is feljut az idegenek űrhajójára, amivel aztán ki is repülnek a világűrbe, Tony Stark finoman szólva sincs elragadtatva attól, hogy patronáltja, Pókember is belekeveredett a kalandba. Erről vitatkoznak és Peter megpróbálja meggyőzni mentorát, hogy vegye őt végre komolyan és hagyja, hogy ő is segítsen megvédeni a világot. Mert – ahogy mondja – nem lehet a barátságos Pókember, ha nem lesz, akivel barátkozzon. Erre a kamera Tonyra vált, akin látszik, hogy nem teljesen érti a megjegyzést, majd újra vissza Peterre, aki azt mondja, tudja, hogy ennek nem sok értelme volt, de azért értse a lényeget.

Ha alaposan megnézzük ezt az alig tíz másodperces jelenetet, nem nehéz kiszúrni, hol van a baki. Peter Parker frizurája elég látványos átalakuláson megy át a kameraváltások során. Ez pedig egyértelműen arra utal, hogy a magyarázkodós részt utólag vehették fel az újraforgatások alkalmával.

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek... több»