A Bosszúállók sztárja mint az új Rozsomák?

Amióta a Disney felvásárolta a Fox stúdiót, a rajongók egyre türelmetlenebbül várják, hogy az X-Menek is végre felbukkanjanak az MCU-ban.

Kétségtelen, hogy nem lesz könnyű helyzetben a stúdió, amikor majd új szereplőgárdát szeretne castingolni az X-Men karakterekre, a Joe és Anthony Russo viszont máris előállt egy izgalmas ötlettel mindezek kapcsán.

A páros ComicBook Phase Zero podcastjában beszélt arról, hogy Amerika Kapitány után részükről szívesen látnák újra Chris Evanst Rozsomák szerepében. “Evans hihetetlenül széles skálán mozog, nagyszerű fizikummal rendelkezik, és nagyon jó a testkontrollja. Hihetetlen színész. Nem rossz értelemben mondom, de ő nem olyan, mint Amerika Kapitány. Steve Rogers nagyon kontrollált és csendes, visszafogott. Chris energikus, vicces és karizmatikus, és rengeteg energiát hoz a forgatásra” - mondta Joe Russo.

Evans egyébként maga is elmondta egy korábbi interjúban, hogy szívesen visszatérne, részéről pedig azt sem zárja ki, hogy akár újra Johnny Storm bőrébe bújjon a Fantasztikus Négyesben.

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»