Megérkezett a hazai mozikba is a  Bosszúállók: Végjáték. Az év egyik legjobban várt filmje egyúttal a Marvel filmes univerzum harmadik fázisának egyik utolsó darabja.

Noha jó ideje tudható, hogy a történetnek ezzel valószínűleg egyáltalán nincs vége, hiszen a stúdió már hivatalosan be is jelentette, mely újabb szuperhősfilmekre is számíthatnak a rajongók.

Nyitott kérdés maradt azonban, hogy Joe és Anthony Russo folytatja-e munkáját, és várhatóan rendez-e majd a jövőben újabb Marvel filmeket. A testvérpár egy friss interjúban elmondta, nagy valószínűséggel a Végjátékkal lezárják karrierjük ezen részét.

„Mindez számunkra is a végjáték. Nincsenek további terveink arra, hogy újabb filmeket készítsünk a Marvel számára. Csodálatos munkakapcsolat volt ez a stúdióval, és nagy szenvedéllyel vágtunk bele mindig is bele.”

Mindez alighanem egy új utat nyit majd a Marvel filmek számára, hiszen a negyedik fázisban olyan rendezők munkáival találkozhatnak majd a nézők, mint Cate Shortland (Fekete Özvegy), Chloé Zhao (The Eternals) és Destin Daniel Cretton (Shang-Chi).