A DC rátalált a siker receptjére?

Végre jönnek a csajok! Eddig keveset láthatott a világ a Margot Robbie által kitalált új hangvételű DC-moziból, a már a címében is furcsán harsány Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)-ból (Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn), hazai bemutató: február 6.), de a legszerencsésebbek már megnézhették. 

A DC Universe-en lehetett pár korai előadásra lehet jegyet szerezni, és újságírók számára is tartottak már néhány szupertitkos vetítést. Vagyis megjöttek az első, rövid reakciók. És úgy tűnik, az alkotók megtalálták a siker receptjét.

Az első beszámolók szerint az eddigi DC-filmekhez (és Harley Quinn korábbi felbukkanásának helyet adó Öngyilkos osztaghoz) képest lazább, játékosabb, tarkább film készült, amely nem Margot Robbie szólója. Nagyon sok dicséretet kap a Vadásznőt alakító  Mary Elizabeth Winstead, aki civilben a film nőgyűlölő főgonoszát alakító Ewan McGregor párja). A kritikusok által leggyakrabban használt jelzők a vagány, őrült, durva, dilis, tarka, gátlástalan, túlzásokba eső, vicces és gonosz. Abban többnyire nagy az egyetértés, hogy a film túlszárnyalta az Öngyilkos osztagot, nagyon jó a zenéje, őrülten látványosak az akciójelentek, és mindenki talál majd benne valami neki tetszőt.

Hamarosan meglátjuk.