A Disney rászólt Dwayne Johnsonékra

A Disneynek egyszer már nagyon bejött a Disneyland egyik attrakciójából filmes franchise-t faragni. Ugye senkinek nem kell bemutatni A Karib-tenger kalózai filmeket? Nos, idén megpróbálták megismételni a korábbi sikerreceptet és a jelek szerint másodjára is bejött nekik. A Dzsungeltúra, amelynek alapját egy 1971 óta létező attrakció adja, bizony hatalmas sikert aratott.

A filmben Dwayne Johnson egy hajóskapitányt alakít valamikor a két világháború között, aki az Amazonas dzsungeleiben fuvarozza a kalandvágyó turistákat. Ám egy nap különös felkérést kap, miszerint egy vélhetően csak a legendákban létező helyre szállítson el egy testvérpárt. Őket Emily Blunt és alakították. Az út nem csak az egzotikus és veszedelmes környezet miatt ígérkezik kalandosnak, de a nyomukba szegődött német tengeralattjáró és különös, természetfeletti jelenségek miatt is.

A Dzsungeltúra nem csak a kasszáknál aratott sikert, ahol 200 millió dollárnál is több bevételt generált, de a nézők mellett a kritikusok is egyöntetűen jó véleménnyel vannak róla. Nem csoda, hogy a Disney már most a folytatáson dolgozik. Azzal pedig sokan egyetértenek, hogy a film egyik legerősebb pontja a Dwayne Johnson és Emily Blunt közötti remek kémia volt.

A két színész közösen csinálta végig a film reklámkörútját is, ahol számtalan interjút adtak együtt. Ám volt egy olyan beszélgetés is, ami azonnal bekapcsolta a Disney vészjelzőit. Az egyik interjúban megkérdezték a két színésztől, hogy mi lenne az az egyetlen dolog, amit magukkal vinnének a dzsungelbe.

Erre Dwayne Johnson azonnal rávágta, hogy szerinte Emily Blunt egy tubus Vagisil krémet választana. A válasz sem váratott sokáig, mivel Emily Blunt úgy kontrázott, hogy szerinte Dwayne Johnson anális szexjátékokat vinne magával.

Persze nagyjából mindenki vette a poént, jót röhögtek az egészen. De szinte még be sem fejezték az interjút, amikor már csörgött is a telefonjuk. A Disney képviselője kerete őket, aki egyértelműen jelezte: a jövőben hanyagolják a szexjátékos poénkodást…

akció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

A Disney ikonikus kalandparkja által inspirált Dzsungeltúra egy akciódús, az 1900-as évek elején az Amazonas dzsungelében játszódó kalandfilm, melyben Dwayne Johnsont egy... több»