2018.10.24   szerző: hp   hozzászólások: 0

Úgy tűnik, a rebootolási hullám utolérte  A Karib-tenger kalózait is. És már a forgatókönyvírók személye is eldőlni látszik.

A Disney rebootolja A Karib-tenger kalózait

A Disney belevetette magát a munkába, hogy rebootolják az aranytojást tojó tyúkjukat, A Karib-tenger kalózai franchise-t, tudta meg a Deadline. A portál értesülései szerint a stúdió már meg is találta a megfelelő embereket a forgatókönyvírói posztra, akik nem mások, mint a Zombieland és a Deadpool szkiptjeit is jegyző páros tagjai,  Rhett Reese és Paul Wernick.

A Disney döntésében anyagilag bőven van ráció. A 2003-ban indult franchise öt filmje eddig több mint 4,5 milliárd dollárt kaszált világszerte, és bár a legutóbbi részek sem teljesítettek rosszul, a hanyatló minőséget nem csak a kritikusok, de sok néző is a Disney szemére vetette.

A fejlesztés egyelőre még nagyon korai szakaszban jár, egyelőre jelöltek sincsenek a főbb szerepekre, mindenesetre Johnny Depptől valószínűleg végleg el kell köszönnünk majd. Persze egy-egy cameo szerep még szóba jöhet, de a színész elég elfoglalt lesz a következő években. Hamarosan ugyanis a mozikban a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei, de szinte biztos, hogy a széria tovább betervezett három részében is komoly szerep jut majd neki.