Hatalmasat szólt az alig néhány hete megjelent A feláldozhatók 4. előzetese, most pedig néhány forgatási fotót is kaptunk, amelyeken Jason Statham nagyon keményen akciózik. Csekkoljátok a képeket a fenti galériánkban!

A fotókat egyébként maga Statham osztotta meg az Instagramon. A most megjelent képeknek, amelyeken Statham mellett Tony Jaa is megjelenik, kétségtelenül jól áll a fekete-fehér beállítás.

A negyedik felvonás a tervek szerint szeptemberben kerül majd a mozikba, bár a hazai bemutatóról egyelőre nincsenek hivatalos információk, erről viszont várhatóan többet is megtudunk a közeljövőben.

A Barney Ross szerepében látható Sylvester Stallone valószínűleg utolsó alkalommal lesz látható a franchise-ban, ez viszont nem jelenti azt, hogy a jövőben ne érkeznének további folytatások, az pedig már csak hab a tortán, hogy stábhoz olyan nevek csatlakoztak, mint , Megan Fox és 50 Cent, további szerepekben pedig érkezik többek között Iko Uwais, Jacob Scipio, Dolph Lundgren és Andy García.

akció | háborús | kaland | thriller

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox,... több»