A felnőttfilm forgatása hátborzongató fordulatot vesz (videó)

Az X című horrorfilm előzetesében baljós forudlatot vesz egy felnőttfilm forgatása.

Ti West író-rendező több kemény horrorfilmmel alapozta meg a hírnevét, ezek közül is kiemelkedik a 2009-es Az ördög háza, majd jött egy kisebb tévés kitérő, most pedig az A24 X című filmjével visszatér a nagyvászonra.

Az 1979-ben játszódó film egy csapat fiatal filmesről szól, akik egy felnőttfilmet akarnak forgatni Texas vidéki részén, ám amikor visszahúzódó, idős házigazdáik tetten érik őket, a szereplőknek az életükért kell küzdeniük.

Ha valaki úgy érzi, hogy az előzetesnek elég ismerős, Texas-i láncfűrészes mészárlás-atmoszférája van, az nem igazán téved, akadnak hasonlóságok, de hát jó helyről meríteni önmagában még nem vétek, úgyis a végeredmény lesz a döntő.

Az X főszereplői Mia Goth, Brittany Snow, Jenna Ortega, Martin Henderson és Kid Cudi. A film március 18-án debütál az amerikai mozikban, a hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.

A film első előzetesét és az új, hivatalos posztert is megnézheted idelent.

72 X  (2022)

dráma | horror | misztikus | thriller

Egy filmes stáb egy eldugott texasi tanyára érkezik egy, hogy egy felnőttfilmet forgasson. A házigazdák, egy visszahúzódó idős házaspár, különös érdeklődést tanúsítanak... több»