A galaxis őrzői 3 első kritikái szerint a film...

Bő másfél hét van hátra A galaxis őrzői: 3. részének premierjéig, az első kritikák viszont már befutottak hozzá.

James Gunn egyúttal utolsó filmje, amely a Marvel égisze alatt készült, hiszen a rendező mostanra már a DC vezéreként folytatja karrierjét. Nem is kérdés, hogy a harmadik Galaxis őrzőivel kapcsolatban hatalmasak az elvárások, de lássuk is egy kicsit részletesebben, mit gondoltak róla azok, akik már láthatták a filmet.

“A galaxis őrzői 3. egy zseniális trilógia zseniális lezárása. Nagyon vicces és megható, és mindenki megkapja a maga pillanatát. Will Poulter Warlockja nagyszerűen egészíti ki a sztorit, de a hangsúly joggal van az Őrzők történetének befejezésén” - írja Ian Sandwell a Twitteren.

“A galaxis őrzői 3. minden eddiginél jobban egy beállt Star Wars paródiára hasonlít. Szerethető különcökkel, hatalmas Marvel-akcióval és bugyuta poénokkal. De semmi sem készíthet fel az érzelmekre. Mordály eredettörténete ugyanis gyönyörű és szívszorító” - írja Alexander Kardelo.

“Miután kétszer láttam, nyugodtan mondhatom, hogy A galaxis őrzői 3. befejezi a tökéletes MCU-trilógiát. Egyszerre szívszorító és vicces, már az első felbukkanásuk óta imádom ezt a csapatot” - írja egy további kommentelő a Twitteren.

“Újjáélesztette ezeket a filmeket James Gunn trilógiájának lezárása. A galaxis őrzői 3. lenyűgöző és nagyon megható látványos film. Egyike azoknak, amelyekről már majdnem megfeledkeztünk a Marvelnél” - írja Matías G. Rebolledo.

Egyértelmű, hogy az első benyomasok nagyon pozitívak a filmről, amely május elején érkezik a hazai mozikba, a főszerepekben pedig Sylvester Stallone mellett Bradley Cooper, Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista és Vin Diesel lesznek láthatók és hallhatók.

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»