Szinte hihetetlenül hangzik, de A galaxis őrzői nyolc évvel ezelőtt debütáltak az MCU-ban, egyúttal pedig nyolc évvel ezelőtt láthatták utoljára a felnőtt Grootot.

A folytatásban persze baby Groot mindenki szívébe belopta magát, viszont már sokakban felmerülhetett a kérdés, találkozhatunk-e A galaxis őrzői 3-ban ismét Groot teljesen kifejlődött formájával. A válasz pedig: nem.

Mindezt maga James Gunn erősítette meg korábban, a rendezőt gyakorlatilag ellepték a rajongói kérdések, amelyekre hivatalos Instagram profilján igyekezett válaszolni. “Sajnos az eredeti Groot már nincs velünk, így hacsak nem készül egy előzményfilm, többé nem találkozunk már vele” - írta Gunn.

A tervek szerint A galaxis őrzői harmadik részének munkálatai már javában zajlanak a háttérben, és a Marvel a premierdátumot is kitűzte. Ugyanakkor a közelmúltban az is kiderült, hogy ez lesz az utolsó film, amiben együtt láthatjuk őket, a Marvel ugyanis már nem számol velük a jövőben, és bár negyedik rész már nem lesz, az még egyáltalán nem kizárt, hogy egy-egy karakter feltűnik majd az MCU soron következő filmjeiben. A galaxis őrzői 3 2023. május 4-től a mozikban.

Lapozd át a fenti galériánkat, melyben összegyűjtöttünk 10 olyan forgatási fotót az első film munkálatairól, amit korábban még (szinte) biztos nem láttál.

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Peter Quill (Chris Pratt), a kalandor és rabló, aki közel sem olyan híres, mint szeretné, nagy bajba kerül, mikor elrabol egy titokzatos gömböt, amelyet a csillagközi terrorista,... több»