A héten a mozikban: Az év legvéresebb akciófilmje és még 4 új film, amit CSAK a mozikban láthatsz (38. hét, 2023)

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, már ami a mozis premiereket illeti. Ahogy mindig, most is csütörtökön debütálnak az újdonságok a hazai mozikban. Ezen a héten öt újdonságra válthatunk jegyet, amelyek közt horrorfilmet, nagy költségvetésű akciófilmet és vígjátékokat is találunk!

#5

48 Hawaii  (2023)

(3) (2)

vígjáték

Telekom TVGO

Hawaiin egy nukleáris rakéta vészjelzését adják le, ami a helyieket és a turistákat egyaránt félelemmel tölti el, mert azt hiszik, hogy ez az apokalipszist jelenti. A válság... több»

Hawaiin egy nukleáris rakéta vészjelzését adják le, ami a helyieket és a turistákat egyaránt félelemmel tölti el, mert azt hiszik, hogy ez az apokalipszist jelenti. A válság során egy Hawaiin nyaraló baráti kör meg van győződve a közelgő végzetükről. Egy utolsó kétségbeesett pillanatban olyan legbelsőbb titkokat árulnak el, amelyeket egyébként még önmaguknak sem vallottak volna be. Amikor végül kiderül, hogy a riasztás téves riasztás volt, már túl késő visszavonni a kinyilatkoztatásokat. A szigeten egy újabb hétig együtt rekedt barátoknak meg kell küzdeniük a felfedett titkokkal és a megváltozott dinamikájukkal. A csoport szétszakad, ahogy a számos titokra fény derül, ami komikus helyzetek sorához és bonyodalmakhoz vezet a kapcsolataikban.
#4

41 Végtelen víztükör  (2023)

(7) (4)

horror | misztikus | sci-fi

SkyShowtime

James (Alexander Skarsgård) és Em (Cleopatra Coleman) egy elszigetelt szigeti üdülőhelyen töltik tökéletes vakációjukat, ahol érintetlen strandok, kivételes személyzet és... több»

James és Em egy elszigetelt szigeti üdülőhelyen töltik tökéletes vakációjukat, ahol érintetlen strandok, kivételes személyzet és napozás várja őket. Ám a csábító és titokzatos Gabi vezetésével az üdülőhely területén kívülre merészkednek, és egy erőszakkal, hedonizmussal és kimondhatatlan borzalmakkal teli kultúrában találják magukat. Egy tragikus baleset miatt a bűnözéssel szemben alkalmazott zéró tolerancia politikával kell szembenézniük: vagy kivégeznek, vagy - ha elég gazdag vagy ahhoz, hogy megengedhesd magadnak - inkább végignézheted a halálodat.
#3

vígjáték

Végre nyugdíjas! Pontosan ezt gondolja Alice Waldvogel (Esther Gemsch), aki épp frissen nyugdíjba vonult, és alig várja, hogy férjével, Peterrel (Stefan Kurt) közös és... több»

Végre nyugdíjas! Pontosan ezt gondolja Alice Waldvogel, aki épp frissen nyugdíjba vonult, és alig várja, hogy férjével, Peterrel közös és mindenekelőtt nyugodt időt tölthessen. A házastpárs azonban egyáltalán nem ért egyet abban, hogy pontosan hogyan is képzelték el a nyugdíjas időszakot. Így fordul elő, hogy ők ketten rövid idő után egymásnak esnek. Még a közös földközi-tengeri hajóútjuk is minden, csak nem harmonikus. Egy partraszállás után Alice spontán úgy dönt, hogy nem tér vissza a hajóra. Vajon Alice és Peter megmenthetik még a házasságukat?
#2

dráma | horror | thriller

Sam (Megan Suri), az indiai-amerikai tinédzser konzervatív anyjával és asszimilálódott apjával él egy idilli külvárosban. Sam kulturális bizonytalanságai egyre nőnek elhidegült... több»

Samidha kétségbeesetten igyekszik beilleszkedni az iskolában, miközben egyre inkább eltávolodik a gyökereitől és mindentől, ami a hindi kultúrával kapcsolatos. Amikor gyermekkori barátnője segítséget kér tőle, majd ezt követően nyom nélkül eltűnik, a fiatal lánynak szembe kell néznie egy ősi gonosszal.
#1

63 Feláldozh4tók  (2023)

(19) (9)

akció | háborús | kaland | thriller

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox,... több»

Felszerelkezve minden fegyverrel, amire csak szert tudnak tenni és a hozzájuk kellő szakértelemmel, a Feláldozhatók az utolsó védelmi opció a világ számára; a csapat, akiket akkor hívnak, ha minden más kudarcot vall. Ám az új csapattagok, új harcmodorral és új stílussal, megmutatják, mit is jelent az, hogy újult erővel. Új nemzedék sztárjai csatlakoznak a világ legnagyobb akciócsillagaihoz egy adrenalinnal fűtött kalandban. A válogatott zsoldosok – Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone – ismét összeállnak, s most először velük tart Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran és Andy Garcia.