Joaquin Phoenix a Joker után egy nagybácsi szerepébe bújik, a C'mon C'mon - Az élet megy tovább frissen érkezett előzetese alapján pedig ismét egy Oscar-gyanús alakítást láthatunk majd tőle.

Jonny és unokaöccse, Jesse szinte elválaszthatlanok, az újságíróként dolgozó férfi igyekszik mindent megtanítani a srácnak, hamarosan pedig egy egész országot átszelő közös kalandra indulnak.

“A Föld nevű bolygó felkereséséhez embernek kell születned. Először is meg kell tanulnod, hogyan használd emberi tested, a végtagjaid, miként formáld a hangokat szavakká. Rengeteg mindent kell megtanulnod és sok mindent kell érezned. Bánatot, örömet, csalódást és csodát” - hallhatjuk Phoenix narrációját.

Mike Mills rendezőként korábban olyan filmeken dolgozott, mint a 20. századi nők és a Kezdők, a film főbb szerepeiben pedig Joaquin Phoenix mellett Gaby Hoffmann, Jaboukie Young-White, Elaine Goren, Woody Norman, Kate Adams és Brandon Rush lesznek láthatóak.

dráma

Johnny rádiós újságíróként dolgozik. A férfi imádja az unokaöccsét, Jesse-t, akit mindenre igyekszik megtanítani az életben. Erre pedig remek lehetőséget nyújt egy közös... több»