Bár a premierre még egy kicsit várnunk kell, az első reakciók több mint biztatóak a Marvel új szupherhősfilmje kapcsán.

Bár a Thor-mozik is tartották a színvonalat, a Marvel univerzumának mégis inkább a kevésbé sikerült epizódok között tartják számon. Most azonban fordulhat a kocka, ugyanis a Taika Waititivel olyan rendezőt kapott a harmadik epizód, ami már az előzetesek alapján is gyökeresen eltér majd az eddigi Thor-filmektől.

Ugyan a kritikák megjelenéséig még el kell telnie egy kis időnek, a sajtóvetítések után a Twitter elárasztották a kritikusok bejegyzései. És ha hihetünk a szavaiknak, a Marvel nem, hogy képes volt tartani a színvonalat, de moziverzumának egyik legjobb filmjével rukkolt elő.

Csak néhány, a számtalan tweetből, melyek az egekig magasztalják a produkciót.

Germain Lussier: A Thor: Ragnarök színtiszta szórakozás. Fergeteges az első perctől az utolsóig.

 Kara Warner: A Thor: Ragnarök annyira szórakoztató, hogy azt nem lehet szavakba önteni. A legjobb Thor film.

Evil Eric Eisenberg: A Thor: Ragnarök végtelen szórakoztatás. A karakterekkel való munka lenyűgöző, a kaland pedig lélegzetelállító. A legjobb a Thor filmek közül.

Xilla Valentine: A Ragnarök egyszerűen káprázatos. Telis-tele humorral, ami tökéletesen kiegészíti az akciót. Thessa Thompson kőkemény, Mark Ruffalo zseniális.

Kevin Polowy: A Thor: Ragnarök fergeteges, furcsa, retró és nagyszerű. Parádés, ahogy a Marvel engedte Taika Waititit, hogy ennyire a saját stílusára formálja a filmet.

Steven Weintraub: Imádtam a Thor: Ragnarököt. Taika Waititit döbbenetes munkát végzett. A film tele van humorral, az elejétől a végéig nevettem rajta.

Ez azért nem hangzik rosszul, nem? Idelent az előzetessel érdemes feleleveníteni, mire is számítsunk a filmtől. A Thor: Ragnarök november 11-től a hazai mozikban. A főbb  szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Anthony HopkinsBenedict CumberbatchMark RuffaloCate BlanchettChris HemsworthTom Hiddleston és Idris Elba.