A héten érkezik a hazai mozikba is a Matt Reeves rendezésében készült Batman, amelyhez már befutottak az első kritikák.

Kétségtelen, hogy nem sokkal azután, hogy bejelentésre került, hogy a produkcióban nem más, mint Robert Pattinson alakítja majd Bruce Wayne-t, a franchise rajongói erősen kételkedtek a produkció sikerében. Ez betudható annak is, hogy Pattinsont a mai napit az Alkonyat filmekben nyújtott alakításával azonosítják.

A Batman 87 százalékos értékelést tudhat magáénak a Rotten Tomatoes portálon, mostanra pedig a Warnernek sikerült teljesen felcsigázni a nézőket, de lássuk is egy kicsit részletesebben, mit is gondolnak a filmről maguk a kritikusok.

“Ez egy kemény, de visszafogott Batman-történet, a valaha volt leglelkesebb és legsérülékenyebb Batmannel a főszerepben. Ez nagyon új” - írja az NPR magazin szerzője, Glen Weldon.

“A The Batman a legjobb Batman film A sötét lovag óta” - olvasható a The Daily Beast címében, Nick Schrager pedig meg is jegyzi, hogy a filmen erősen érezhető a Nolan filmek hatása.

“Matt Reeves magabiztos kezében minden lélegzetelállítóan élő és új” - írja meglehetősen velősen Christy Lemire, a Roger Ebert magazintól.

“A Batman talán nem emelkedik ki annyira ebből a műfajból, ahogyan azt talán remélték az alkotók, de amikor megmarad az utca szintjén, akkor egy kínzóan hátborzongató rejtély alkotás marad, amelyben Robert Pattinson félelmetesen módon alakítja a sötét lovagot” - írja Esther Zuckerman, a Thrillist kritikusa.

A The Batman március harmadikán érkezik a hazai mozikba.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»