2016.10.22   szerző: mamiéstöti2   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

A legjobb dokumentumfilmek állatokról a ranker.com alapján

#10

dokumentum

A lélegzetelállító képek élményén túl a filmet nézve talán megértjük, hogy a Föld az egyetlen egy tér, ahol élünk és talán azt is megtanuljuk, hogyan legyünk szabadok,... több»

#9

dokumentum

A César-díjas Mikrokozmosz nem szokványos természetfilm, inkább rovar-eposz, hősökkel, istenekkel. A film címe beszélő cím, a körülöttünk lévő mikrovilágot, magát a... több»

#8

családi | dokumentum

A világhírű természetfilmes házaspár, Dereck és Beverly Joubert legújabb alkotása a botswanai Okavango-mocsárba kalauzolja nézőit. Az izgalmas állatmese főszereplője ezúttal... több»

Rendező: Dereck Joubert
Forgatókönyvíró: Dereck Joubert
Szereplők: Jeremy Irons
#7

dokumentum | életrajzi

Csodálatos dokudráma az amatőr grizzlykutató, Timothy Treadwell életéről. Timothy rendszeresen utazott Alaszkába, hogy tanulmányozza a medvéket, sajnálatos halála is itt... több»

#6

családi | dokumentum

A National Geographic filmje az Északi-sark jégvilágába kalauzol el. Nanu, a jegesmedvebocs és Seela, a rozmárkölyök életét követhetjük nyomon születésüktől egészen 8 éves... több»

#5

97 Az öböl  (2009)

dokumentum | krimi

A japánokat gyakran éri az a vád, hogy bálna- és delfinvadászatnak nevezett mészárlásokkal hívják fel magukra a figyelmet, felbőszítve ezzel zöld aktivistákat és állatbarát... több»

#4

családi | dokumentum

A császárpingvinek megközelítőleg száz évvel ezelőtt találkoztak először emberekkel, amikor az első felfedezők az Antarktisz jégsivatagában jártak. A rendkívüli hideg és... több»

#3

73 Óceánok  (2009)

dokumentum | dráma

Ez a drámai dokumentumfilm, melyet a világ körül forgattak erről az eltűnőben lévő csodálatos víz alatt világról, részben rémisztő, részben meditatív hatással van a... több»

#2

dokumentum

Minden idők egyik legköltségesebb televíziós produkciója a Föld természettudományos körútjára kalauzolja el a nézőket. Az öt évig forgatott szériában David Attenborough... több»

#1

dokumentum

A Blackfish című dokumentumfilm egy akváriumban dolgozó nő halálát járja körbe. A negyven éves nővel 2010-ben végzett egy gyilkos bálna, akinek az idomárja volt.