A legrosszabbra készült, búcsúüzenetet írt a családjának a kórházi ágyán Jeremy Renner

Nemrégiben adott interjút Jeremy Renner. A Marvel sztárja hónapokkal a súlyos balesete után vállalt újra nyilvános szereplést, a beszélgetés során pedig a felépülésével kapcsolatos megrázó dolgokról is említést tett.

Rennert január elején szállították kórházba kritikus állapotban, miután saját Sno-Cat hókotrója elgázolta. A színész rengeteg vért vesztett és azonnal műteni kellett, ám orvosainak és a szerencsének köszönhetően napról napra jobban van.

“Ha egyedül lettem volna, akkor borzalmas halált halok. De nem voltam egyedül, hiszen ott volt az unokaöcsém, Alex, majd pedig egy ‘teljes lovasság’ érkezett a megmentésemre” - mesélte a színész az ABC Newsnak adott interjúban.

Renner egyébként épp a hóban rekedt unokaöccsének próbált segíteni. A színésznek csaknem harminc csontja eltört, saját elmondása szerint pedig a kórházban már a legrosszabbra is felkészült, így arra is, hogy elbúcsúzzon a szeretteitől. “Jegyzeteket írtam a telefonomba, amelyeket az utolsó szavaknak szántam a családomnak” - mondta Renner.

A színész az interjúban azt is elmondta, hogy borzalmas volt számára elképzelni, hogy abban az esetben, ha túl is éli a balesetet, úgy soha többé nem lesz képes teljes életet élni. “Elképzelésem se volt, hogy fog kinézni a testem. Csak egy gerinc és egy agy leszek, mint egy tudományos kísérlet?” - tette hozzá Renner.