A Mad Max rendezője készítheti az Acélember 2-t

George Miller ülhet az Acélember 2 rendezői székébe.

Bár a Warner továbbra is adós az Acélember 2 premierjének bejelentésével, a legfrissebb híresztelések szerint a Mad Max - A harag útja direktora veheti át Zack Snydertől a stafétabotot.

Jogos lehet a felvetés, mely szerint nem épp a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala lesz-e az Acélember folytatása, azonban a dolog egy kissé bonyolultabb, minthogy arra egy szóval válaszolhatnánk. A projekt valójában folytatásnak indult, de Snyder visszatérésével némileg megváltozott a dolog, ugyanis a Warnernek viszonylag gyorsan kellett egy franchise, és természetesen egy ezzel együtt járó film is, ami felvezeti a DC mozis univerzumának filmjeit (lásd Suicide Squad, Justice League, Aquaman).

És ezzel el is érkeztük a szóban forgó hírhez, melyet egy, a produkcióhoz közel álló személy szellőztetett meg, aki tényként kezelte a dolgot, hogy George Miller leszerződött a Warnerrel a Man of Steel 2 kapcsán.

A rendezőnek egyébként kimondottan jó híre van a Warnernél, bár ezen a Mad Max: A harag útja 400 milliós sikere, és a rendkívül pozitív kritikai visszhang miatt nincs mit csodálkozni. Ráadásul korábban már el is kötelezte magát a DC másik filmje, a Justice League kapcsán, mely néhány évvel később épp Snydernél landolt.