2019.03.12   szerző: csd   hozzászólások: 0

Alighanem a Bosszúállók: Végjáték az év legjobban várt filmje. A napokban azonban felröppentek a hírek, hogy a Marvel megváltoztatta a film végső szinopszisát.

A Marvel átírta Bosszúállók 4 szinopszisát, mutatjuk!

Közel egy hónap telt el azóta, hogy újabb előzetes érkezett a filmhez, az elmúlt hétvégén pedig a Marvel Kapitány tartolt hatalmasat, a nézők egyre türelmetlenebbül várják, hogy a Végjáték áprilisban végre a mozikba kerüljön.

A film várhatóan ott veszi fel a szálakat, ahol a Bosszúállók: Végtelen háború végződött. Thanosnak sikerült összegyűjtenie a végtelen köveket és ezzel kiirtotta az univerzum felét. A megmaradt hősök, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Vasember, Thor és Hulk pedig teljesen tanácstalanok, miként fordíthatják vissza a történteket.

A Marvel Kapitány mozikba kerüléséig csupán különféle elméletek lengték körül a történetet, miként is alakul továbbra a cselekmény. Mostanra azonban bizonyossá vált, hogy maga Marvel Kapitány vezeti majd az ellencsapást, mindebben pedig Nebulának is fontos szerep jut, hiszen ő az egyetlen, aki tud valamit Thanos hollétéről.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»