A nap, amikor Tom Hardy civilként is hőssé vált

Tom Hardy napjaink egyik legfelkapottabb, legnépszerűbb színésze, aki többször bizonyította már, hogy bármilyen műfajban bármilyen szerepet ugyanolyan fapofával képes eljátszani. Persze a jó értelemben. A színészből minden filmjében árad a magabiztosság (még akkor is, ha történetesen épp egy idegen lény férkőzik a testébe és fogalma sincs, hogy mi történik vele). De azt már kevesebben tudják róla, hogy a civil életben is került már olyan helyzetbe, amikor hősködnie kellett.

Még 2017 tavaszán történt, hogy a színész épp az utcán sétált, amikor felpörögtek körülötte az események. Az utcán, nem messze tőle egy férfi felborult egy robogóval, majd felpattant és futva menekülni kezdett. Mint kiderül, a fickó ellopta az említett robogót. Tom Hardy a szemtanúk beszámolója szerint szinte szuperhős fokozatba kapcsolt, és azonnal a tolvaj után vetette magát.

Valóságos utcai üldözés vette kezdetét, amely végén az általában jó kondiban lévő színész utolérte a tolvajt és le is teperte a földre. Végül ott is tartotta, amíg a rend őrei a helyszínre nem értek.

Tom Hardy tehát a hétköznapokban is képes szuper tettekre, akit legutóbb a Venom 2. - Vérontóban láthattuk szuperhős szerepben, de az új Netflix-filmje még ennél is ígéretesebbnek tűnik, ebben a cikkben pedig 6 okot is felsoroltunk, miért lesz érdemes megnézni.

via scoopwhoop