A Netflix hozza az év akciófilmjét? Elmondjuk, mit kell tudnod róla

Tyler Rake-nek nem csupán élete legveszélyesebb küldetésével, hanem a múltjával is szembe kell majd néznie A kimenekítés folytatásában.

Sam Hargrave saját elmondása szerint már az első rész megjelenése előtt elképzelte, miként alakul majd A kimenekítés 2 cselekménye. A produkcióval kapcsolatos első vélemények ráadásul annyira pozitívak voltak, hogy nem is volt kérdés, hogy elkészül a folytatás.

“Joe Russóval egyetértettünk abban, hogy Tyler Rake karakterének a megváltás ívét éreztük helyesnek, és az, hogy a film végén feláldozza az életét, megfelelő befejezésnek tűnt. De amikor a reakciók azt jelezték, hogy ez a karakter stabil lábakon áll, és az emberek talán élveznének még egy kört, visszamentünk, és leforgattunk egy új befejezést” - mondta a rendező egy korábbi interjúban.

Tyler Rake-et a folytatásban egy újabb halálos küldetéssel bíznak meg: egy kegyetlen grúz gengszter családját kell kiszabadítania egy börtönből. Az első rész viszont azt mutatta be, milyen egy tapasztalt akcióhős, a folytatás viszont épp azt kívánja megmutatni, miként is vált azzá.

“A cél az volt, hogy mélyebbre merüljünk Tyler Rake háttértörténetében, és kiderítsük, mi mozgatja őt. Az első film egy mély érzelmeket kiváltó eseményre, egy családi tragédiára utal, de nagyrészt rejtélyes karakter marad. Úgy éreztük, tartozunk annyival a közönségnek, hogy több betekintést engedjünk abba, mi az, ami őt mozgatja” - mondta Hargrave.

Chris Hemsworth mellett Golshifteh Farahani, Daniel Bernhardt, Adam Bessa, Sammy John Heaney és Anouar H. Smaine lesznek láthatók A kimenekítés folytatásában, amely június közepén érkezik a Netflixen.

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»