Ha új sorozatot keresel, mindenképpen érdemes egy pillantást vetni a Netflix aktuális top 10-es listájára, érdekes meglepetéseket tartogathat.

Míg az olyan klasszikusok, mint a Vaják 3. évada, vagy Az igazság ára 2. évada hatalmas nézőközönséget vonz, addig olyan sorozatok, mint például A mosoly birodalma című dél-koreai széria, ami nézőszámban lekörözi az előző kettőt, kevés említést kap. Erre a sorozatra csaknem 52 órát szántak a Netflix nézői az elmúlt héten. 

A széria premierje 2023 júniusában volt a koreai JTBC csatornán, június 17. óta azonban a Netflixen is streamelhető.

A sorozat középpontjában Goo Won (Lee Jun-ho) áll, aki a King Group örököseként luxus szállodákat vezet. A tulajdonosok halála után örökösödési vita robbant ki a cég körül, amiből Goo Won került ki győztesen, így a szállodák irányítása az ő kezében összpontosul. Így ismerkedik meg az egyik szállodaigazgatóval, Cheon Sa-ranggal (Yoona), aki ugyan jól végzi a munkáját, de eleinte elképesztően idegesíti Goo Wont. Cheon Sa-rang rajong a munkájáért. Tudja, hogy a barátságos attitűd mindennél fontosabb a szállodaiparban. Goo Won számára azonban ez az egész csak a látszatról szól, nem érzi sajátjának alkalmazott hozzáállását, akit azonban hamarosan már képtelen nélkülözni.

A mosoly birodalmának 16 epizódjában a két főszereplő egyre közelebb kerül egymáshoz… De, hogy a sorozat végén egymásra találnak-e azt csak azok tudhatják meg, akik nyomon követik az események alakulását. A legújabb epizódok minden szombaton kerülnek fel a Netflixre.

romantikus | vígjáték

Jóképű, karizmatikus, intelligens és elegáns: Goo Won a King Group örököse, akinek mindene van, csak emlékei nincsenek az édesanyjáról. Azért, hogy visszanyerje emlékeit,... több»