A Netflix válasza a James Bondra, és már csak 3 napot kell várni rá

A Netflix az ügynökfilmek műfajába merészkedik a három nap múlva érkező az Rachel Stone - Mindent vagy semmit című filmmel, ami olyan neves franchise-ok nyomdokaiba kíván lépni, mint a James Bond és a Mission: Impossible. 

Gal Gadot, aki a Wonder Womanben és a Netflix Különösen veszélyes bűnözők című sikerfilmjében is bizonyított, ebben a thrillerben egy ügynököt alakít. De míg a Különösen veszélyes bűnözők humoros volt, addig a Rachel Stone komolyabb hangvételűnek ígérkezik, és a siker esetén akár egy sorozatot is elindíthat. A film premierje 2023. augusztus 11-én lesz a Netflixen.

A Netflix komolyan befektetett ebbe a produkcióba, Gal Gadot partnere a A halottak hadseregéből ismert Matthias Schweighöfer. A platform 2021 elején, kemény licitháború során szerezte meg az akkor még csak koncepcióként létező thriller jogait.

A filmben Gal Gadot Rachel Stone-t alakítja, aki a The Charter, egy globális hírszerző szervezet ügynöke, amely a nemzetközi béke fenntartása mellett kötelezte el magát. A csapat tagjaival, Parkerrel (Jamie Dornan) és Jackkel (

Szereplők: Gal Gadot, Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer

) együtt Stone-nak egy olyan összeesküvést kell felgöngyölítenie, amely a világ stabilitását fenyegeti. Az ellenfél, a hacker Keya Dhawan (Alia Bhatt) egy olyan erős mesterséges intelligencia birtokában van, amellyel az egész világot az uralma alá hajthatja. Rachel és csapata feladata, hogy megállítsa Dhawant, mielőtt még pusztítást okozna a világban.

A Tom Harper rendezésében készült film előzetesét idelent nézheted meg.

akció | krimi | thriller

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»