A Pókember 3 után: Mundruczó Kornéllal forgat Tom Holland

A Pieces of a Woman direktora, Mundruczó Kornél rendezi a 10 epizódos Apple sorozatot Amanda Seyfried és Tom Holland főszereplésével.

Amanda Seyfried és Tom Holland alakítják a The Crowded Room című dráma főszerepeit, amelyet Akiva Goldsman ír az Apple Studios és a New Regency számára.

Mundruczó Kornél, aki a Vanessa Kirby és Shia LaBeouf nevével fémjelzett Pieces of a Woman című drámát rendezte, lesz a 10 epizódos első évad direktora, valamint executive producerként is kiveszi a részét a munkálatokból.

A széria az Apple leírása szerint egy antológia sorozat lesz, amely "olyanok inspiráló történeteit tárja fel, akik mentális betegséggel küzdöttek, és megtanultak sikeresen együtt élni vele." Az első évad Goldsman saját életén alapul, és Daniel Keyes The Minds of Billy Milligan című díjnyertes életrajzi könyve ihlette. 

Holland, aki egyben executive producerként is dolgozik a szérián, egy Danny Sullivan nevű férfit, míg Seyfried egy klinikai pszichológust, egyszersmind egy egyedülálló anyát alakít majd.

A széira egyelőre nem kapott premierdátumot.