A Predator rendezője már alig várja, hogy megoszthassa az új ízelítőt

Shane Black, a Predator - A ragadozó folytatásának/ rebootjának rendezője nemrég osztott meg egy képet Twitterén a készülő filmről, így biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan kapjuk a mozgóképes ízelítőt is.

Black harminc évvel ezelőtt szerepelt az eredeti filmben (Ragadozó) – és ki is nyírták – ám az elmúlt évtizedekben nem tétlenkedett, és rendezőként is nevet szerzett magának Hollywoodban, többek között az Vasember 3-mal és a Durr, durr és csók című filmmel.

Az akció/horrorfilm új stábja olyan neveket sorakoztat fel, mint  Olivia MunnYvonne StrahovskiEdward James OlmosJacob TremblayThomas JaneAlfie Allen és  Sterling K. Brown – a rendező ígérete szerint pedig patakokban fog folyni a vér. Brown azt is megszellőztette a teljes egészében Kanadában forgatott filmről, hogy igen furcsa humora van – bár amíg egy képkockát sem látunk belőle, addig csak ezekre tudunk alapozni.

Szerencsére már nem kell sokáig várnunk – Black társírója, Fred Dekker nemrég azt nyilatkozta, hogy hamarosan érkezik az előzetes, és ezt csak megerősíti Black megosztott képe, illetve tökéletes lenne az időzítés, ha a teaser John Krasinski új horrora előtt kerülne a mozikba. A Quiet place a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol egy ragadozó faj kiirtja az emberiséget, és csak úgy lehet életben maradni, ha nem csapunk zajt. A film sok hasonló vonást mutat a Predator történetével, így igen hasznos lenne a film előtt bemutatni a reboot ízelítőjét.

A történet szerint egy csapat poszttraumás stresszel küzdő katona utazik busszal egy kórházba, amikor a Predator megtámadja a kertvárost – Black fotója miatt pedig elképzelhető, hogy klasszikus, erdei küzdelemben is lesz részünk.

A horrorfilmek újra gondolása igen nagy divat lett a filmiparban – és elég, ha csak az Az  sikerére gondolunk: valószínűleg több alkotást is új köntösbe varrnak majd.