Immár hivatalos az, amit eddig is mindenki tudott, de legalábbis sejtett: készül a Marvelek. A hivatalos bejelentésre tegnap került sor, de egyelőre több a találgatás mint tény a projekt körül. Ami biztos: Brie Larson visszatér a szerepre.

Miután Thanos alaposan elbánt a Földet védelmező szuperhősökkel a Bosszúállók: Végtelen háborúban, mindenki azt találgatta, hogyan lehet majd visszafordítani a dolgokat. Ha sem Thor, sem Amerika kapitány vagy épp Vasember nem volt képes megállítani Thanost, akkor vajon ki lehet hozzá elég erős. A film végén a kötelező extra jelenetben Nick Fury még épp elküldött egy üzenetet egy fura kütyün, mielőtt ő is az enyészeté lett volna, s ebből akkor kiderült, hogy bizony Marvel Kapitány lehet a megmentő.

A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték közé a Marvel szépen be is ékelte Marvel Kapitány első önálló filmjét, amelyben röviden és gyorsan fel is építették a karaktert, hogy aztán a Végjátékban sokak meglepetésére meglehetősen mellékes szerepet kapjon.

Szóval itt tartunk most, de hogyan tovább? A Marvelek történetét természetesen még homály fedi, de egyes források szerint egy nagy, galaxisokon átívelő kalandnak leszünk részesei, amelynek végső nagy csatájára természetesen itt a Földön, pontosabban New Yorkban kerül majd sor. A pletykák szerint ebben is több szuperhős védi majd a bolygót, köztük a női Thorral, Pókemberrel vagy épp Fenegyerekkel, de Jessica Jones is felbukkan majd.

A címszereplő szuperhőst természetesen ismét Brie Larson alakítja, ám a rendezői székben ezúttal nem az Anna BodenRyan Fleck kettős foglal helyet, de közük így is lesz a filmhez. A Marvelek valamikor 2022-ben kerül a mozikba. A bejelentés egyébként nem kicsit megosztotta a rajongókat, hiszen míg nagy részük nagyon örül a folytatásnak, akadnak olyan hangok is internetszerte, akik szerint az első film is pocsék volt, így garantáltan ez is az lesz…