Margot Robbie elárulta, hogy az Amszterdam forgatása örökké tartott, ezt pedig csakugyan szó szerint kell értelmezni.

A színésznő a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendégeként egy interjúban elmondta, hogy az Amszterdam rendezője, David O. Russell nem hajlandó a forgatáson egyetlen egy alkalommal sem az kiáltani, hogy “És ennyi!”, így valójában a film még mindig forog.

“Szóval technikailag igazából soha nem álltunk le” - jegyezte meg a színésznő, majd azt is elárulta, hogy a forgatáson a rendőrség is felbukkant, mivel a munkálatok a kijárási tilalom idején is tovább folytatódtak.

“Engedélyt kaptunk arra, hogy forgassunk. Pasadenában voltunk épp, de lejárt az időnk. Már rég el kellett volna húznunk onnan, a producerek pedig teljesen kiborultak. Dávid folytatta, Christian továbbra is szerepben volt, aztán megjelent a pasadenai rendőrség, így nekünk kellett kérnünk, hogy fejezzék be” - mesélte Margot Robbie, majd hozzátette, hogy az egyik rendőrnek kellett végül közbeavatkozni.

“Őszintén szólva, mindenki hallotta, hogy azt mondják ‘csomagoljatok’, letette a felszerelést, és elkezdett összepakolni” - mondta a színésznő.