Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
40%

Fekete nyár (2019-2020)

Black Summer
Filmadatlap
 
33
Szereplők
9
Vélemények
2
Képek
1
Videók

Galéria (2)

Videók (1)

 
Piczil Zsolt   2023. 03. 26.

legújabb vélemény a nap véleménye

2
A Walking Dead (unalmas) halottjai végre elszabadultak és akcióznak

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerintem ez a sorozat azoknak jó, akik lerágták a saját lábukat amikor a Walking Dead elnyújtott párbeszédeit nézték miközben azt üvöltötték a képernyőre, hogy „mikor lesz már akció?” A Fekete Nyár nem más, mint színtiszta menekülés 0-24 órában, itt... teljes kritika»

 
Cipőket boxoló Nézhetetlen  2023. 02. 13.

1
Őrjítően gyenge

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mi a fenét csináltak már megint? Ez egy zombis mozi, de most komolyan? Szinte fáj, hogy az időmet pazaroltam rá, annyira nulla teljesítmény volt ebben a sorozatban! Kik akartak hová menni? Mitől lettek zombik, és miért? Hol volt az a stadion, ahová hetekig mentek? Hogyhogy nem volt benzin, kocsik sem voltak szinte sehol? A halott zombik hogyan tudtak ilyen tempóban rohanni? Mitől lihegtek a halott zombik? Működik a tüdejük? És még vagy ezer kérdés, amit fel lehetne tenni, de teljesen felesleges! Egy kalap rossz, amit mindenki hagyjon ki szerintem! Ráadásul teljesen logikátlan, értelmetlen, értelmezhetetlen az egész. A vége pedig egyszerűen katasztrófa. Ennyi, hogy a koreai spiné elmegy a koreai fickóval? Hová? Kikhez? Minek? Bakker, a fejem is megfájdul, ha már csak rágondolok, akkor is. Ha ez az újfajta filmgyártás, köszi, ebből nekem nem kell!

3
 
Sabnock Sanatory   2023. 02. 05.

4
Hörgés, futás, lihegés, mindezt holtan.....

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Zombifanként és horrorimádóként titkon valahogy erre számítottam. Minőségen aluli produkcióra, gyenge színészekkel megspékelve. Erre megkaptam, ráadásul két évadba "sűrítve!" Miről is beszélek? Zombi apokalipszis már megint. Csak a szokásos! Egy csal... teljes kritika»

2
 
Caravaggio1978   2021. 09. 08.

3
Idegesítő karakterek, idegesítő történetbemutatás

A zombikkal nincs baj, talán ők szerepelnek a legjobban. A karakterek, nos, a második részben a szakállas fickó annyira idegesítően buta és életképtelen, hogy majdnem kikapcsoltam... Az események szinte megmagyarázhatatlanok, abszolút logikátlan történések vannak benne, értelmetlen cselekedetekkel vannak tele. Vehettek volna fel több statisztát a sorozathoz, mert elég kihalt minden. A legfurcsább pl. az, hogy még ki sem tört az apokalipszis, szinte már nincs benzin az utcákon százával álló autókban??? Hogyan? Kényszeredett párbeszédek, nem hiteles alakítások tarkítják. Agyalhatunk például azon is, hogy ki miért lesz zombi, mert néha elég az, ha balesetet szenvedünk kocsival. Vicces az egész, én nemigen pazarolnám az időmet erre a sorozatra, nagyon nem sikerült ez a Netflixnek.

1
 
pj19   2021. 11. 25.

0

Őszinte leszek, kicsit olyan, mint a Walking Dead zombis sorozat, ahol kb. minden 5-6 rész volt jó, viszont azok kifejezetten jók voltak. Maga a történet nem rossz, érdekesek a kis embercsoportok, velük mi történik. A zombik viszonylag jól ki lettek ... több»

 
patrik2001   2021. 06. 18.

1

Nagyon buták a karakterek, abbahagytam egy idő után, mert egyszerűen idegesített.

 
Rics   2023. 02. 20.

0

Untam, nem tudtam végignézni. Tipikus érzés, hogy érzed, hogy ehhez már drága az időd.