Az utóbbi időben egyre gyakrabban hallani arról, hogy Chris Hemsworth a korábbi évekhez képest is nagyobb hangsúlyt fektet a testépítésre, különösen igaz volt ez a Thor 4 forgatásának időszakára. Ennek kapcsán pedig maga a sztár is megszólalt egy interjúban.

Az ausztrál színész szerint a közvélemény egy része valahol “hiúság” kérdéseként tekint a testépítésre, holott Thor szerepére való felkészülés sokkal inkább egy profi sportoló vagy épp egy atléta edzésprogramjához hasonlít.

“Ha egy szerep kedvéért teljesen lefogynék, esetleg egészségtelenül elhíznék, akkor már profi színésznek tartanának” - jegyezte meg Hemsworth. “Ez egy teljes munkakör volt a számomra az elmúlt 10 évben, emellé pedig jöttek a napi 12 órás forgatások.”

Nem titok azonban, hogy a kemény edzés időnként csakugyan megviseli Hemsworth egészségét, volt, hogy komoly hátfájásra panaszkodott, így a Thor 4 forgatásáról egyenesen kórházba kellett őt szállítani.

Hemsworth legutóbb a Hulk Hogan életrajzi film, a Hulkster főszerepe miatt minden korábbinál komolyabban kigyúrta magát (lásd a fotókat a galériában), amelyet még filmes kollégái és dublőre is döbbenettel fogadott.

Bár az említett filmre még várnunk kell, azonban a Tyler Rake: A kimenekítés 2 még idén nyáron megérkezik a Netflixre.