2021.04.08   olvasottság: 100598x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Az utóbbi időben egyre gyakrabban hallani arról, hogy Chris Hemsworth a korábbi évekhez képest is nagyobb hangsúlyt fektet a testépítésre. Ennek kapcsán pedig maga a sztári is megszólalt egy friss interjúban.

A sok gyúrás Chris Hemsworth karrierjébe kerülhet? (galéria)

Az ausztrál színész szerint a közvélemény egy része valahol “hiúság” kérdéseként tekint a testépítésre, holott Thor szerepére való felkészülés sokkal inkább egy profi sportoló vagy épp egy atléta edzés programjához hasonlít.

“Ha egy szerep kedvéért teljesen lefogynék, esetleg egészségtelenül elhíznék, akkor már profi színésznek tartanának” - jegyezte meg Hemsworth. “Ez egy teljes munkakör volt a számomra az elmúlt 10 évben, emellé pedig jöttek a napi 12 órás forgatások.”

Nem titok azonban, hogy a kemény edzés időnként csakugyan megviseli Hemsworth egészségét, hiszen legutóbb komoly hátfájásra panaszkodott, így a Thor 4 forgatásáról egyenesen kórházba kellett őt szállítani.

Hemsworth legutóbb a Hulk Hogan életrajzi film, a Hulkster főszerepe miatt minden korábbinál komolyabban kigyúrta magát, amelyet még filmes kollégái és dublőre is döbbenettel fogadott.